lauantai 1. helmikuuta 2014

Novitan lapaslehti


Viime tiistaina tuli mukavaa postia, kun sain Novitan viikko sitten ilmestyneen lapaslehden. Hauskinta lehdessä oli se, että sieltä löytyi myös ohje minun suunnittelemiin Tähtitaivaslapasiin. Siis niihin lapasiin, joilla osallistuin viime syksynä Novitan ja Yhteishyvän lapaskilpailuun ja jotka sijoittuvat kilpailussa kolmansiksi.


Lehdessä oli myös paljon muita kivoja lapasmalleja ja olen aika varma, että ainakin osa näistä seuraavista malleista päätyy jossain vaiheessa puikoilleni. Seuraavaksi luvassa joitain suosikkejani lehdestä.


 Erityisesti ihastuin noihin yllä olevassa kuvassa vasemmalla puolella oleviin Ruusulapasiin. Ne on aivan pakko neuloa jossain vaiheessa. Kannattaa myös käydä tutustumassa Ruusulapasten suunnittelijan blogiin, Kardemumman taloon, jossa saa aina ihailla hyvin kauniita neuleita.


 Noilla nostetuilla silmukoilla muodostettu kuvio on hieno. Enkä ole tuota tekniikkaa ehtinyt vielä kokeilla.


Vasemmalla puolella olevien Kohoneuleisten lovikkalapasten mallineule näyttää kivalta. Ja nuo oikean puoleiset Kukkalapaset olisivat olleet suosikkini lapaskilpailun finaaliin päässeistä lapasista, jos omat lapaseni eivät olisi siellä olleet.


Lammaslapaset ovat hauskat. Jotenkin tuosta kuviosta tulee mieleeni Late Lammas.

Muita lapaslehden malleja pääsee katsomaan Novitan sivuilla täällä.


Kun tuohon lapaskilpailuun päästiin, niin tällä hetkellä minulla onkin puikoilla siitä voittamani lanka. Yllä pieni maistiainen siitä mitä on luvassa. Jospa viikonpäästä pääsisin esittelemään tämän neuleen kunnolla. Hihat pitäisi vielä jaksaa neuloa.

10 kommenttia:

 1. Minä olen yrittänyt "metsästää" tuota lapaslehteä. Lopulta päädyin tilaamaan sen Novitalta ja odottelen nyt sitä. Puikoille pääsee ainakin sinun lapaset ja Ruusulapaset:) Odotan mielenkiinnolla mitä puikoiltasi putkahtaa:)

  VastaaPoista
 2. Minäkin ostin eilen tuon Lapaslehden. Kivoja ohjeita on niin monta, ettei tiedä, mistä aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Pitkästä aikaa Novitalta lehti, jossa oli useampia kiva malli.

   Poista
 3. Maistiainen näyttää herkulliselta. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva tuosta on kyllä tulossa. Toivottavasti saan sen valmiiksi pian, ettei sinun tarvitse kauan odottaa :D

   Poista
 4. Kivoja uusia malleja, mutta edelleen tuo Tähtitaivas on mun suosikki :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! todella kauniit nuo tähtitaivaat:-)

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.