sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Tästä se alkaa!

Hei, minä olen lankakeiju, 21-vuotias opiskelija Oulun seudulta. Olen harrastanut käsitöitä 7-vuotiaasta lähtien eli jo 14-vuotta. Minä neulon eniten, mutta myös muut käsityöt kiinnostavat minua ja aina joskus saan jotain tehtyäkin. Olen blogannut viime elokuusta lähtien Novitan sivuilla, mutta melkein heti teki mieli aloittaa kunnon blogi, josta saa enemmän oman näköisensä. Tätäkin taidan vielä muokata jonkun verran, kunhan innostun.

Minun vanhempia töitäni voit nähdä Ravelryssa, jossa olen ollut melkein pari vuotta. Mutta tänään sain valmiiksi  Bex-sukat.
Bex-sukat ja Miuku-kissa.
 • Ohje: Suloisimmat sukat (Cookie A.)
 • Lanka: Drops Fabel 100g
 • Puikot: 2.5
 •  Koko: n.39 
 • Tekoaika: 28.3-17.4.2011 
Tämä malli on minun  mielestäni paras koko kirjasta. Mallineule näyttää vaikealta, mutta melko hyvin se kumminkin jäi päähän. Lankana kokeilin ensimmäistä kertaa Fabelia, joka on mielestäni ihan hyvä lanka tämän kokemuksen perusteella. Ja sitä saa yksivärisenä, joka on iso plussa. Lankaa minulla oli juuri ja juuri tarpeeksi, varsinkin ensimmäistä sukkaa tekiessä sai jännittää. Ja ensimmäinen sukka valmistuikin  niin, että 50 gramman kerästä jäi vain parinkymmenen sentin pätkä. Toisesta kerästä jäi vähän isompi kerä vaikka ei sitäkään paljon jäänyt.
Bex-sukat ja niistä yli jäänyt lanka.
Bex-sukat jalassani.
Tässäpä oli pieni maistiainen siitä millaisia neuleita teen.Toivottavasti viihdyit blogissani ja tulet toistekin.

6 kommenttia:

 1. Kiva löytää uusia blogeja, jään odottamaan jatkoa :) Ja hienot sukat oli!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että aloit bloggaamaan täällä!! Ihanat sukat! Minuakin himottaisi ostaa tuo kirja!! Fabel on ihanan hyvä laatusita ja kestävää lankaa! Suuri värivalikoima on ISO plussa!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggailemaan bloggeriin! Mikä yhteensattuma, mulla sattuu olemaan puikoilla Fabelia ja malli kyseisestä kirjasta (tosin eri malli). Kauniit sukat ja lanka on kyllä ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Onpas hienot sukat, ja suloinen Miuku-kissa! :) Kiva kun aloitit blogin!

  VastaaPoista
 5. Hyvä aloitus!

  Mun Bexit on vieläkin kesken, mutta hitaasti hyvä tulee. Kuvio ei ole vaikea, mutta aika vaativa.

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.