lauantai 24. syyskuuta 2011

Tiskirättejä ja tunnustus! -Kyjy #4 on valmis

Taas on viikko kulunut ja on aikaa katsoa, mitä onsaanut aikaan.
Eli tämmöisiä tiskirättejä on viime aikoina tippunut puikoilta. Tai tuo tiskikukka valmistui jo heinäkuussa, mutta kaksi muuta parin viikon sisällä.
Tekoaika: 4-5.7.2011
Ohje: Tintin luomukset -blogista
Lanka: Puro batik vaalea lila 34g
Puikot: 4
Halkaisija: n.25 cm
Ihan kiva tuli.
Tekoaika: 11-14.9.2011
Lanka: Novita Bambu vihreä 34 g
Puikot: 4
Koko: n. 26cm x 26 cm
Tähän en ole täysin tyytyväinen. Reunat aaltoilevat rumasti pingotuksen jäljiltä ja muutenkin on vähän lerppana. 
Tekoaika: 14-20.9.2011
Ohje: Ulla 3/08
Lanka: Anchor Macigline sininen 45 g
Puikot: 4.5
Koko: n. 23 cm x 23 cm
Reunoihin neuloin helmineuletta ja sitten muutamalla silmukalla sileää, että itse mallineule tulee paremmin esiin.  Mallineule on kaunista, mutta hiukan työläs.  Näitä kahta viimeistä rättiä neuloin lähinnä linja-autossa, mistä johtuu tuo melko pitkä tekoaika.  Nämä olivat ensimmäiset tiskirättini, joten tein kaikista erilaisia kokeillakseni, mikä toimii parhaiten. Vielä en ole ehtinyt testaamaan. 
  Alkuviikosta  sain myös tunnustuksen susamarialta Oikeaa ja Nurjaa -blogista. Kiitos vielä kerran.
Tunnustukseen kuuluu kertoa viisi suosikkiasiaa:
Lempiruoka: Kalaruuat

Lempimakeiseni: Suklaasta tykkään. Mitä tummempaa sen parempaa. Turkinpippurit on myös yksi suosikki.
 
Lempiluettavani:Minä luen paljon. Eniten tulee luettua fantasiakirjoja. Ikisuosikkeja on ollut jo monta vuotta Harry Potterit ja Taru sormusten herrasta ja ne tuleekin luettua melkein kerran vuodessa. Uudempia suosikkeja on Houkutus -sarja. Tykkään myös vanhoista ajoista kertovista kirjoista. Laila Hirvisaari ja Enni Mustonen on suosikkeja. Molemmilta on nyt ilmestynyt uudet kirjat, jotka pitää lukea heti kun saan käsiini.
 
Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:Noja tuolissa rötköttäen puikot käsissä ja telkkarista tulee jotain mitä ei tarvitse koko ajan seurata.

Lempielokuvani: En katso paljon elokuvia. Ja ne mitä katson on yleensä sellaisia, jotka perustuvat johonkin hyvään kirjaan. Taru sormusten herrasta -elokuvat taitaa viedä voiton.


Tunnustus pitäisi jakaa vielä eteenpäin viidelle blogille, mutta tämä nyt on jo aika paljon kiertänyt, joten en jaksa nyt alkaa metsästämään jotakin blogia, joka ei ole vielä tätä saanut. Saa ottaa mukaan jos haluaa. 

Kiitos vielä kaikille palmikkomekosta saamistani kommenteista. Nyt en tiedä milloin saan valmiiksi, jotain mitä voisin esitellä blogissani. Pari joululahjaa on nyt melkein valmiina, joten kyjyt edistyvät kyllä hyvää vauhtia.
Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä rättejä! Pitäis taas itsekin tehdä niitä lisää.

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.