sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Väreillä leikkimistä

Minä innostun yleensä aika hitaasti suosituista neulemalleista. Niin kävi myös Color Affection -huivin kanssa. Jonossani se on kyllä ollut jo vuodesta 2012, mutta vasta nyt sain sen neulottua.


Color Affection:
Tekoaika: 27.2.-2.4.2015
Ohje: Color Affection by Veera Välimäki
Lanka: DROPS Alpaca vaalean harmaa (0501) 74 g, harmaan lila (6347) 52 g ja tumma roosa (3770) 67 g
Puikot: 4
Koko: Valtava
Muokkaukset: Joka kerroksen alussa tein langankierron ja kerroksen lopussa pudotin sen pois neulomatta, ettei reuna kiristäisi.
Fiilis: Ihana!
Linkki Ravelryn projektiin: Color Affection


Vaikeinta tässä projektissa oli valita värit. Yhden perjantai illan käytin siihen, että neuloin mallitilkkuun raitoja eri väriyhdistelmillä. Siitäkin huolimatta oli vaikea valita kivoin väriyhdistelmä. Lopulta päädyin harmaan, lilan ja pinkin yhdistelmään, josta etukäteen ajattelin, että tämä ei ainakaan toimi.


Tämä oli kyllä kiva malli neuloa, enkä yhtään ihmettele, että tämä on niin suosittu malli. Vain lopun hurjan pitkien kerroksien aikana meinasin vähän tylsistyä. Valmistumisessa kesti hiukan odottamaani kauemmin, kun välissä neuloin parit sukat Sock Madness -kilpailuun ja lankakin loppui yhdessä vaiheessa kesken.  Onneksi kaupasta löytyi lisää ja vielä samaa värierää.


Tästä tuli ihana huivi. Tarpeeksi iso, että siihen on mukava kääriytyä. Eniten uskon kuitenkin käyttäväni sitä kaulahuivina, kuten yllä olevassa kuvassa.
Hyvää pääsiäistä kaikille!

20 kommenttia:

 1. Mullakin ollut tuo iät ja ajat jonossa, mutten osaa myöskään valita värejä. Jotenkin hankala miettiä miten kaikki erottuisi ihanasti ja sointuvasti. Sulla on kivan rauhallinen värimaailma tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värien valinta on kyllä hankalaa, varsinkin kun haluaa onnistua kerralla. Minä kun en yleensä jaksa toteuttaa samaa mallia yhtä kertaa useammin.

   Poista
 2. Aivan ihana, ja todella kaunis väriyhdstelmä! Olen kuolannut tätä itselleni varmaan kaksi vuotta, mutta tuo toimeentuminen on niin vaikiaa. Tämä sinun huivisi tyrkki ajatusta taas vähän eteenpäin. JOsko jo tällä vuosikymmenellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo toimeentuminen on kyllä hankalaa minullekin. Jononi on täynnä kivoja malleja, mutta silti usein tulee tehtyä jotain jonon ulkopuolelta.

   Poista
 3. Kaunis! Isot huivit on ihania, kun niitä voi käyttää niin monella tavalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin kyllä on. Minulla on kyllä ihan liian vähän isoja huiveja.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä minäkin tuosta väriyhdistelmästä tykkään.

   Poista
 5. Ihana huivi ja sievät, rauhalliset värit :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit värit olet osannut valita. Kyllä Veeran mallit ovat ihania, kuten tämäkin. Minulla on myös sama juttu suosittujen mallien kanssa. Muut ovat ehtineet lähes unohtaa koko jutun ja minä vasta neulon sitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veeran mallit on kyllä ihania, pitäisi varmaan tehdä niitä enemmän.

   Poista
 7. On kyllä todella onnistuneet värivalinnat, ja ihanan iso huivi!

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.