sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Liian pienet Skewit

Skew-sukkani valmistuivat alkuviikosta. Osaksi töiden takia osaksi siksi, että niistä tuli liian pienet bloggaan niistä vasta nyt.
Tekoaika: 12-30.5.2012
Kenelle: ?
Lanka: Novita Tico tico luonnon valkoinen 40 g  ja violettiraidallinen 48 g
Puikot: 2
Koko: pienempi kuin 39
Fiilis: Mielenkiintoinen malli, mutta ei sovi minun jalkaan

Tykkään näiden sukkien väreistä ja siitä kuinka hyvin onnistuin kohdistamaan raidat. Mutta kun ne eivät mene jalkaan niin eivät mene. Tai toinen menee, mutta toista en saa menemään kantapään yli. No täytyy katsoa löydänkö jostain sellaiset jalat joihin nämä sukat sopivat.

Kesätöiden alkaminen on tehnyt huonoa käsityöharrastukselleni. Päivässä ei ole enää niin paljon aikaa neuloa, mutta nyt on rahaa tiedossa, niin olen innostunut ostoksille. Lankaa ostin toukokuun aikana 1300 g, joka on minulle paljon. Rahaakin niihin tuhlaantui päälle satanen. Mutta hankinnat eivät loppuneet siihen. Cookie A:n vasta suomennettu kirja Sukkia. Rakkaudella. piti myös hommata. Eli tekeistä piisaa, mutta ei ole aikaa toteuttaa kaikkia suunnitelmia.

Toivottavasti neulomisaikaa alkaa löytyä ja innostus palaa näiden pilalle menneiden sukkien jälkeen. Perjantaina aloitin tätä pitsineuletakkia, jonka ohje löytyy uusimmasta Kauneimmat ksityöt lehdestä. Malli ainakin on kiva ja on mukava huomata, että suomenkielisinkiin lehtiin alkaa vähitellen ilmestyä näitä ylhäältä alas saumattomasti neulottavien takkien ja puseroiden ohjeita. Toivottavasti tämä onnistuu paremmin kuin nuo Skewit.

3 kommenttia:

 1. Harmi, ettei sukista tullut sopivia. Voin kyllä hyvin kuvitella tuon mallin olevan sen verran jämäkkä, ettei anna yhtään periksi. Tosi mielenkiintoinen versio, en ole aiemmin nähnyt raitasukkia tällä mallilla. :)

  VastaaPoista
 2. Sinäkin sitten ostit sen kirjan. Eikös olekin ihana? Harmi ettei sukat mahtuneet jalkaan, mutta jospa niille vielä käyttäjä löytyy. Mullakin on jostain syystä langanosto vaihe päällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi ihana. Vaikea päättää mitkä sukat neuloisi ensimmäiseksi.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.