sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sukkahulluutta on taas ilmassa

Viime keväänä osallistuin ensimmäistä kertaa Sock madness - kilpailuun, jossa neulottiin kilpaa sukkia. Viime kesäkuussa kisan päätyttyä suunnittelin, etten tänä vuonna kisaan osallistuisi. Kuitenkin, kun kisan alku alkoi lähestyä, ja varsinkin sen jälkeen, kun materiaalilista julkaistiin alkoi kiinnostus osallistua kasvaa. Ja lopulta huomasin ilmoittautuneeni taas mukaan ilmaisten sukkamallien perässä.


Alohomora:
Tekoaika: 1.-7.3.2015
 Ohje: Alohomora by Malena Andersen, Sock madness 9:n ensimmäisen kierroksen ohje. Tulee kaikkien saataville kisan jälkeen.
Lanka: Regia Uni 4-fädig smoke blue (02743) 81 g
Puikot: 2.25
Fiilis: Kivan näköiset sukat ja näitä oli mukava neuloa.
Linkki Ravelryn projektiin: Alohomora


Ensimmäinen malli ilmestyi viime sunnuntaina. Se oli aika helppo malli, mutta onneksi oikeista ja nurjista silmukoista muodostuva mallineule piti yllä mielenkiintoa juuri sopivasti. Mitään kiirettä en tämän ensimmäisen sukan neulomisen kanssa pitänyt, sillä aikaa näiden sukkien neulomiseen oli kaksi viikkoa, että pysyy kisassa mukana. Helposti siis pääsin jatkoon, kun minulla neulomiseen kului vain viikko. Eikä sukkavarastonikaan kasvanut, kun nämä sukat kelpasivat siskolle.


Tänä vuonna Sock madness alkoi siis mukavasti. Itse asiassa tykkäsin tästä mallista enemmän kuin useimmista viime vuoden malleista. Toivottavasti kisa jatkuu yhtä kivoilla malleilla. Mitään suurta stressiä en tänä vuonna aio tästä kisasta ottaa. Jos jostain sukkamallista en tykkää yhtään en aio sitä tehdä. Nyt sitten vain odotellaan mitä on luvassa jatkossa.

6 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.