lauantai 20. kesäkuuta 2015

Toinen etappi

Kun ensimmäisen kerran näin Tour de Sock kisan toisen etapin mallin, ensimmäinen ajatukseni oli, että vau! Sukat olivat upean näköiset eikä niistä ihan heti tajunnut miten ne oli tehty. Juuri tällaisten sukka mallien takia kisaan osallistuin.


Far Into the Forest:
Tekoaika: 11.-14.6.2015
Ohje: Far Into  the Forest by Kirsten Hall
Lanka: Handu Alpakkasukkis totinen orvokki 51 g ja Lanitium ex Machina Perussukka Heartache 43 g
Puikot: 2.5 mm
Koko: M
Fiilis: Tosi upea sukkamalli!
Linkki Ravelryn projektiin: Tds 2015 stage 2: Far Into the Forest
 

Näiden sukkien malli osoittautui aika haastavaksi. Sukat ovat kirjoneuletta ja palmikkoa muistuttavat kuviot muodostuvat lisäyksillä ja kavennuksilla. Harmi vain, että mallineule ei tahtonut tarttua mieleen vaan melkein koko ajan piti seurata kaaviota. Jokainen virhe näkyi ja muutamaan kertaan jouduin purkamaan, varsinkin silloin, kun kuvittelin oppineeni mallineuleen ulkoa. Kaikesta tästä huolimatta nautin näiden sukkien neulomisesta kovasti.


Näiden sukkien neulominen alkoi torstai iltana. Perjantai oli työpäivä, mutta koska sen jalkeen oli viikonloppu vapaata päätin tähdätä sadan parhaan joukkoon. Mutta kun vielä lauantainakaan ei ollut kovin monta paria valmistunut, päätin nostaa tavoitetta ja pyrkiä 50 parhaan joukkoon. Lauantai ja sunnuntai kuluivat aika pitkälti neuloessa ja sunnuntaina neljän aikaan sukat olivatkin valmiit. Ja tavoitekin täyttyi, kun lopulta olin 33. nopein. En ikinä olisi uskonut voivani sijoittua noin hyvin. Tämä oli niin minun etappini. 

12 kommenttia:

 1. Upeat sukat ja hieno sijoitus! :-)

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat ja olit huisin nopea!

  VastaaPoista
 3. Ja on kyllä niin hienot sukat :)

  VastaaPoista
 4. Ovat aivan huikeat. Varmasti kaiken työn arvoiset, ovat niin ihanat.

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön tahti! Hienot sukat hienolla sijoituksella - UPEETA ja onnea!

  VastaaPoista
 6. Upeat sukat. Juuri tuollaiset mallit ovat parhaita, ei ehdi tylsistyä neuloessa ja oppii jotain uutta. Onnea huikeasta saavutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä oli kyllä tosi mielenkiintoiset sukat neuloa.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.