perjantai 8. heinäkuuta 2016

TDS 2016: A Song of Beads and Lace

Tour de sock -kisan neljäs kierros alkoi perjantaina heinäkuun ensimmäinen päivä illalla kello kymmenen. Etukäteen tiedettiin, että näihin sukkiin tarvitaan helmiä. Niitä minulla oli, mutta edellisenä iltana totesin, ettei minulla ole niihin sopivaa sukkalankaa. Siksi piti töiden jälkeen käydä lankakaupassa ostamassa sopivaa lankaa.


Ennen mallin julkaisua minua väsytti aika paljon ja ajattelin, etten jaksa ennen nukkumaan menoa neuloa kovin kauaa. Kun sitten näin mallin ihastuin siihen heti. Se on ehdottomasti kaunein tämän vuoden malleista tähän mennessä. Ensin ajattelin, että neulon vain ensimmäisen resorin. Sitten ajattelin kokeilla vähän pitsin neulomista ja ennen kuin huomasinkaan olin neulonut kymmenen kerrosta pitsiä.


Näiden neulominen oli tosi mukavaa ja tuntui todella nopealta edellisten timantti sukkien jälkeen. Lauantai-iltana valmistui ensimmäinen sukka. Ja toinenkin pääsi hyvälle alulle. Ainoa hidastava tekijä oli, että ostamissani Fabel kerissä oli aika monta solmua.Sunnuntaina toinen sukka valmistui kolmen aikaan iltapäivällä. Kisassa sijoituin jälleen aika hyvin sijalle 36. Paljon nopeampaa en sukkia pystyisi tekemään, joten kai tuohon sijoitukseen pitää olla tyytyväinen.

A Song of Beads and Lace:

Tekoaika: 1.-3.7.2016
Ohje: A Song of Beads & Lace by Sarah Bordelon
Lanka: Garnstudio DROPS Fabel roosa (102) 68 g
Puikot: 2.25 mm
Koko: pienempi
Fiilis: Niin kaunis malli!
Linkki Ravelryn projektiin: TDS 2016, stage 4: A Song of Beads and Lace

12 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.