lauantai 6. toukokuuta 2017

Dodo

Olen minä välillä neulonut jotain muutakin kuin sukkia. Huhtikuun haasteen Ravelryn Lankalaatikko ryhmän Kevyissä kuukausihaasteissa oli käyttää ihanaa lankaa. Minä päädyin käyttämään Titityyn arjen luksusta klubipaketissa saamaani Snail Yarn BFL Fingeringiä. Siitä olin päättänyt jo aikoja sitten neuloa Dodo huivin.


Pidän kovasti Heidi Alanderin suunnittelemista huiveista, eikä Dodokaan ollut poikkeus. Se on melko samantyylinen kuin Nurmilintu, joka on yksi suosikki huiveistani. Lisäksi kun käyttämäni lanka oli juuri minun lempiväriäni, odotukset huivin suhteen olivat korkealla.


Dodo oli samalla minulle jonkinlainen välityö samalla, kun mietin mitä neuloisin seuraavaksi ja hommasin langat siihen. Dodo kuitenkin tuntui valmistuvan niin nopeasti, että välillä täytyi hiukan himmailla sen neulomisen kanssa, ettei se vain valmistuisi ennen kuin seuraavan työn langat saapuisivat (ihan kuin minulla ei olisi yhtään lankaa varastossa. ;) ).


Vaikka toiveet Dodon suhteen oli korkealla, en joutunut pettymään. Kyllä tästä Dodosta tuli ihana!


Dodo:

Tekoaika: 11.-24.4.2017
Ohje: Dodo by Heidi Alander
Lanka: Snail Yarn BFL Fingering värissä Berry Mix 73 g
Puikot: 4 mm
Fiilis: Ihana huivi ja niin ihanan värinen!
Linkki Ravelryn projektiin: Dodo

10 kommenttia:

 1. Kaunis Dodo. (: Ja ihania kaikki muutkin huivit, joita olet täällä blogissa aiemmin esitellyt. Kävin vilkaisemassa. Etsiskelen sopivaa huivimallia langalle, jonka ostin, mutta vielä ei ole tullut sitä täydellistä vastaan, vaikka kauniita malleja on pilvin pimein. Jatkan etsintöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea etsintöihin. Joskus sen täydellisen mallin löytyminen vie aikaa.

   Poista
 2. Tosi kaunis huivi ja tuo väri on ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen huivi! Yllättävän hyvin erottuu pitsikuviotkin kirjavassa langassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota pitsikuvion erottumista minä vähän jännitin neuloessa, mutta tuo oli tosiaan siitä kivaa pitsiä, että se toimii aika hyvin myös kirjavalla langalla.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.