sunnuntai 7. elokuuta 2011

Haista kukkanen -KyJy #16 on valmis

Jo viides Kyjy-projekti on valmis. Tämä on mennyt tähän asti paremmin kuin uskoinkaan.
Tekoaika: 24.7-3.8.2011
Kenelle: minulle
Lanka: Novita Kotiväki lila 69 g / 228.7 m
Puikot: 2
Koko: n.39-40
Nämä sukat pääsi melko nopeasti puikoille. Perjantaina löysin mallin, lauantaina tulostin ohjeen ja sunnuntaina aloitin sukat. Muokkasin ohjetta niin, että kärjen neuloin pienemmän koon mukaan. Neuloin myös vähän aikaa ihan vaan sileää, ennen kuin  kantapäätä, vaikka ohjeen mukaan niin ei käsketty tekemään. Samalla lisäsin silmukoita niin, että kantapään tein suuremman koon mukaan. Varteen neuloin taas ohjeesta poiketen 5 cm 1 o 1n joustinneuletta. Näin tuli minun jalkaani hyvin sopiva sukka. 
 Koska ensimmäinen sukka valmistui jo mökillä tässä on vielä kuva, jossa taustana o hiukan järveä (ja laituria).  Toista sukkaa oli tarkoitus aloittaa neulomaan kotimatkalla, mutta minä tyhmä olin pakannut tarvitsemani puikot takakonttiin. Yli puolet matkasta kärvistelin sitten ilman käsityötä, kunnes sitten Vaskikellon pihalla kaivoin puikot esiin. Loppumatka sujuikin sitten mukavasti neuloen.
  Kyjy töitäkin olen saanut aloitettua ja nyt on enää yksi aloittamatta. Aloitan sen varmaan vielä tänä iltana ja jos huomenna viimeistään saisin listan laitettua emoille. Sitten pitäisi vielä kuvata noita keskeneräisiä Ravelryyn. Lankojakin sain siis hankittua perjantaina 950g. Nyt jos ei loppuvuonna tarvitse enää sitten lankaa pahemmin hankkia. 
Taidan kohta lähteä mustikkaan. Hyvää sunnuntaita ja viikon alkua.

12 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.