maanantai 1. elokuuta 2011

Loma kuulumisia

Viime viikolla oleskelin mökillä järven rannalla. Käsityöt jäivät vähemmälle, kun keskityin lähinnä lukemaan mielenkiintoisia kirjoja. Viikko sitten maanantaina vietin myös synttäreitäni. Lahjaksi sain uuden kameran. Se tulikin tarpeeseen, kun keväällä vanhasta kamera alkoi temppuilemaan. Eikä sillä muutenkaan kovin hyviä kuvia saanut. Toivottavasti nyt kuvien laatu paranee.
   En minä ole pelkästään mökillä istunut lukemassa koko aikaa. Mahtui mukaan yksi retkipäivä Hämeenlinnaan ja pääsin käymään Wetterhoffilla. Siellä oli ihan kivoja pikku  tavaroita ja tietysti lankaa. Tässä saaliini.
Siis nuo Maijat ostin itse ja Silviat sain siskoltani synttärilahjaksi. Silvian vyyhdit on eri värierää. Ne oli alekorissa eikä kahta samaa erää olevaa vyyhtiä löytynyt. Pieni sävyero niissä on, mutta eiköhän sen jotenkin voi ottaa huomioon. Vielä kun keksisi minkä huivin näistä tekisin. Maijoista tulee kirjoneulelapaset, joita aloittelin jo eilen. Toivottavasti ei lanka lopu kesken. Nuo Polku langat ei ole Wetterhoffilta vaan ihan Prismasta, niistä on tulossa sukat.
   Kyjyssä olen aloittanut nyt 18 työtä. Polku-sukat voin aloittaa heti, kun olen saanut lomamatkalla aloitetut sukat pois puikoilta. Loppuihi suunnittelemiini Kyjy-töihin minulla ei ole vielä edes lankaa. Mistähän saisi Oulun seudulla halvalla Novitan lankoja? Tai sitten alan muuttamaan suunnitelmia ja nuo Silviat päätyvät puikoille. Ja kameralle pitäisi tehdä laukku samoin kuin kännykällekin. Ja haluaisin tehdä myös sellaisen pienen kukkaron missä voisi säilyttää ruokarahoja. Kumma juttu, että heti kun sai päätettyä kaikki Kyjy työt, niin heti alkaa pää pursuta uusia ideoita. "Tuollaisen minä tarvitsen, tuollainenkin pitäisi tehdä..." Saa nähdä kuinka paljon lista vielä elää ennen kuin kaikki työt on aloitettu.
Muoks. Muutin vähän blogini ulkonäköä. Tällä mennään vähän aikaa.
Iloista elokuun alkua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mä en ole varma lagoista, mutta Kärkkäiseltä löytyy ainakin halvimmat puikot (novitan) :)

  VastaaPoista
 2. Kärkkäiseltä löytyy myös halvimmat langat. Joskus jossain Anttilan tarjouksessa saattaa joku lankakerä olla 10 senttiä halvempi kuin Kärkkäisen normaalihinta, tai Tokmannin 7 veljestä -tarjous 3 kerää kympillä (tarjous on yleensä pari kertaa vuodessa) tulee edullisimmaksi, jos haluaa hamstrata veikkaa kerätolkulla, mutta muuten suosittelen piipahdusta Kärkkäisellä.

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja! Minullakin on alkanut suunnitelmat muttumaan loppua kohti ;D Kärkkäiseltä(ainakin Lahden) saa myös Dropsin lankoja tosi halvalla. Yksiväriset Fabelit 2.4€

  VastaaPoista
 4. Juu Kärkkäiselle kannattaa mennä lankaostoksille. Joskus myös esim. marketeilla on lankoja tarjouksessa.

  Blogissani on sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vastauksista. Täytyy yrittää mennä tuonne Kärkkäiselle.

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.