lauantai 25. elokuuta 2012

Erilaisia pussukoita

Siskoni on jo jonkin aikaa pyytänyt minua tekemään jonkinlaisen säilytyslaukun hänen 3DS:lleen. Samoin viime vuonna synttärilahjaksi saamani kamera ja tänä vuonna saamani kännykkä kaipasivat suojalaukkuja. Siis kun hommiin ryhdyin, niin tein sitten kaikki kerralla. Tässä lopputulos.
3DS:n kotelo, kännykkäpussukka ja kameralaukku.
Täytyy sanoa, että varsinkaan 3DS:n kotelo ja kameralaukku eivät olleet suosikkikäsitöitäni. 3DS:n koteloa oli ihan hauska virkata, mutta kun se piti virkata kokoon ja vuorittaa, niin siitä oli huvi kaukana. Kameralaukusta piti tulla ensin kännykän laukku, mutta lopputulos ei miellyttänyt kovin paljon ja ajattelin, että  tämmöinen tukeva laukku sopii paremmin kameralle. Kännykkäpussukan neulominen olikin sitten lopuksi oikein rentouttavaa, kunhan sain inspiraation siitä millaisen siitä halusin.
3DS:n kotelo.
Tekoaika: 19-21.8.2012
Kenelle: Siskon 3DS:lle
Lanka: Novita Puro aallokko 50 g ja Novita Nalle musta 19 g
Koukku: 3.5
Koko: 16 cm x 11 cm x 3 cm
Fiilis: Lopputulos on kaunis ja vuorittamalla tuli mukavan jämäkkä.

Tämä oli ainoa johon minulla oli ohje ja en minä siitä ohjeesta ottanut muuta kuin tuon kauniin mallivirkkauksen. Muuten piti tehdä siskon toiveiden mukaan, eli tuollainen hihna piti olla, että laukkua voi kantaa kaulalla ja vuori piti laittaa myös hihnaan, että se varmasti kestää.

Kameralaukku ennen huovutusta.
Kameralaukku huovutuksen jälkeen.
Tekoaika: 21-22.8.2012
Ohje: omasta päästä, palmikko Dropsin ohjeesta muokattu
Kenelle: kameralleni
Lanka: Novita Puro luumupuu 31 g
Puikot: 6
Koko: 14 cm x 8 cm
Fiilis: Ei tullut ihan sitä mitä suunnittelin

Tämä oli puhdas kokeilu ja tiesin jo silloin, kun aloitin tätä, että pieleen voi mennä moni asia, esimerkiksi koko tai ulkonäkö. Sitten, kun kaivoin tätä pesukoneesta huomasin, että muuten laukku oli ihan onnistunut, mutta palmikot eivät oikein erottuneet. Tuossa kuvassa palmikko ehkä erottuu vähän paremmin kuin luonnossa.

Kännykkäpussukka.
Tekoaika: 22-23.8.2012
Ohje: Omasta päästä
Kenelle: Kännykälleni
Lanka: Gjestal Maija kanerva 12 g
Puikot: 3
Koko: 12.5 x 6.5
Fiilis: Ihan mun näkönen.

Tähän ei ensin tahtonut tulla ideaa, kun masennuin tuosta huovutus kokeilusta. Sitten löysin tuon kauniin palmikkomallineuleen ja siinä se. Tätä oli kiva tehdä ja lopputulos oli onnistunut. Eli loppujen lopuksi ihan onnistunut olo näistä kolmesta pussukasta jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.