sunnuntai 12. elokuuta 2012

Lissajousin käyrät

Ravellenic Games 2012 projektina, minulla oli Lissajous sukkien polviin asti yltävä versio. Tarkoituksenahan tässä tempauksessa oli valita jokin projekti, jonka sai aloittaa, kun Lontoon olympialaiset alkavat ja valmista pitää tulla ennen olympialaisten loppumista. Tänä aamuna valmistui sitten minun projektini monta tuntia ennen määräaikaa. Ei tullut siis edes kiire.
Edestä.
Tekoaika: 27.7-12.8.2012
Ohje: Cookia A:n sukkia. rakkaudella kirja malli Lissajous
Kenelle: minulle
Lanka: Sandnes Garn Sisu pinkki 153 g
Puikot: 2.5
Koko: J1 ja M3
Fiilis: Olen yllättynyt kuinka hyvän näköiset sukat sain aikaan.

Takaa.
Tätä mallia oli tosi kiva neuloa. Missään vaiheessa ei näiden tekemiseen kyllästynyt, vaan oli vain mukava seurata kuinka kaunista palmikkoa sain aikaan. Yleensä minulla nurjan ja oikean vaihtumiskohdassa oikea silmukka jää löysäksi, mutta näissä sukissa sitä ongelmaa ei ollut. En tiedä johtuuko se langasta vai mistä, mutta joka tapauksessa olen näihin sukkiin tosi tyytyväinen. Muutamassa kohdassa palmikon kierrot menee kyllä väärään suuntaan, mutta ei kai sitä kukaan muu huomaa kuin minä. Joten antaa olla. 

Kantapäässä on kiva kuvio.
Nyt sitten on vähän auki, mitä alan seuraavaksi tekemään. Suunnitelmia riittää, mutta sitä,  mikä pääsee puikoille tai koukulle ensin, en ole vielä päättänyt. Paitsi, että syys-lokakuussa neulon sukkia sukkasatoon. Varmasti tulee ainakin jokin pari tuosta sukkia. rakkaudella. -kirjasta neulottua. Niin kauniita malleja on koko kirja täynnä. Mutta ennen sitä täytyy tehdä jotain muuta kuin sukkia.

9 kommenttia:

 1. Kylläpä on pirteät sukat ja kaunis on malli.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat sukat! Herkullinen väri!

  VastaaPoista
 3. Ihanat!!! En ole vielä ehtinyt neuloa tuosta kirjasta mitään, mutta jospa lähiaikoina...Cookie A:n sukkiin ei koskaan kyllästy.

  VastaaPoista
 4. Upeat pitkät sukat! Blogissasi on paljon minua inspiroineita töitä... :) En ollut hetkeen käynyt, niin uutena löytönä ihastelin tosi makean väristä Sylviä! Oikein namu! Se pitäisi kyllä saada itselläkin työn alle.

  VastaaPoista
 5. On noissa väkerrettävänä palmikko poikineen, mutta upeat sukat!

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.