maanantai 20. elokuuta 2012

Suunnitelmia

Vyyhti ja Neulisti Missä neuloimme kerran -blogista haastoivat kaikki ne, joilla on raidalliset sukat jalassa, kertomaan top 4 to do lista. Minulla sattui raitasukat olemaan jalassa, joten tässä tulee hiukan suunnitelmia. Tulevan sukkasadon hengessä ajattelin käydä läpi, millaisia sukkia ainakin aion syys-lokakuussa neuloa.

Sukkalankoja on kertynyt tässä viime aikoina melkoinen kasa, joten tässä tulee samalla etsittyä malli eri langoille.
Teetee Pallas -kerät, jotka haluavat isoina Vellamoiksi.
1. Aivan ensimmäiseksi syyskuun koittaessa puikoille hyppää joululahjaksi saamani Teetee Pallas langat. Näille on mallikin ollut jo pitkään selvillä, näistä nimittäin tulee Vellamot. Saa nähdä miten onnistuu. Vähän arveluttaa, tuleeko näistä hyvät, kun tuo punainen lanka on niin värikästä.

Väinämöinen, josta tulee ehkä Clandestinet.
2. Seuraavaksi olisi tarkoitus neuloa jotain tästä keväällä ostamastani Vinämöinen langasta. Lanka on niin ihanan väristä, että sille täytyy löytyä todella kaunis malli. Ravelryn jonoa selatessa, aloin vähitellen kallistua sille kannalle, että näistä tulee Clandestinet. Malli voi kyllä muuttua vielä.

7 veljestä.

3. Sain joululahjaksi myös kerän kanervan väristä seiska veikkaa, joka tahtoo myös sukiksi. Malli on vielä vähän hukassa, mutta siitä voisi tulla vaikka Fredrikat. Tai jos Novitan syyskuun alussa ilmestyvässä 7 veljestä lehdestä löytyisi tälle joku kiva malli.

Farkun sinistä Fabelia.
4. Näistä Fabeleista saisi ainakin yhdet polvisukat tai sitten kahdet lyhytvartiset sukat. Polvisukkia on tullut neulottua aika monet jo tänä vuonna niin neulotaan näistä sitten vaikka  Milot. Eli tätä lankaa jäisi vielä ainakin johonkin toiseen pariin.

Tavoitteena minulla on siis neuloa 4 sukkaparia sukkasadon aikana ja tässä nyt oli alustavat suunnitelmat sitä varten. Saa nähdä kuinka paljon suunnitelmat muuttuvat vielä. Ja ei haittaa vaikka saisin enemmän kuin 4 paria tehtyä.

Kiva olisi lukea teidän muidenkin suunnitelmista. Ketään en erityisesti haasta omia top 4 to do listaansa kertomaan, mutta jos joku siihen innostuu, niin jättäkää kommenttia. Tulen sitten lukemaan teidän listojanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.