torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivänä

Itsenäisyyspäivä on sujunut minulla hyvin perinteisissä merkeissä pipareita ja joulutortuja leipoen. Aamupäivällä sain myös yhden pienen virkkuun viimeisteltyä.

Tekoaika: 3.-6.12.2012
Ohje: Suuri Käsityölehti 9/2009
Mihin: laukkuani koristamaan
Lanka: heijastinlankaa
Virkkuukoukku: 1.5
Koko: 5.5 cm x 4 cm
Fiilis: Aika söpö lopputulos. Piristää mukavasti laukkuani.

Heijastinlankaa ostettiin äitin kanssa vuosi sitten Oulun käsityömessuilta mielessämme juuri tämän pöllön ja samassa lehdessä olleen perhosen vuoksi. Vasta nyt kuitenkin iski inspiraatio toteuttaa se. Pöllön virkkasin ja sen taakse kiinnitin hakaneulan jo maanantai iltana, mutta silloin en löytänyt varastoistani sopivia helmiä tuohon alareunaan. Jotakin painoa se kuitenkin selvästi tarvitsi että se oikenisi. Eilen kävin Tiimarissa, mutta ei sieltä valitsemani helmet tuohon oikein sopinut. Lopulta sommittelin varastojeni helmistä tuollaisen ratkaisun. Tuo toimii tuossa aika mukavasti. 

Pöllö sopii Marimekon mustan olkalaukun koristeeksi mainiosti ja samalla laukkuni erottuu monista muista samanlaisista. Löytääpähän aina nopeasti oman laukkunsa, kun siinä on tuollaisia itse tehtyjä koristeita. Näyttää pöllö myös toimivan heijastimena ainakin silloin, kun salamalla otti kuvia. Sehän on tietenkin vain plussaa. Mitä enemmän heijastimia sen parempi. 

Nyt onkin mukava jatkaa Itsenäisyyspäivä jatkuu täällä pipareita ja joulutorttuja syödessä ja Linnanjuhliakin varmaan tulee sivusilmällä seurattua samalla, kun neuloo Friikaa.
Toivotan hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille lukijoilleni!

4 kommenttia:

 1. Miten saa tehtyä enkelin mallisia joulutorttuja? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osoitteesta http://ssukkasillaan.blogspot.fi/2009/11/joulutorttu-enkeleita.html
   löytyy hyvät kuvat siitä miten taittelu tapahtuu. Minä vain laitoin hilloa ja rahkaa taittelun jälkeen.

   Poista
 2. Kiva heijastin! Onnea voitit blogini arpajaisissa! Laitatko osoitteesi niin laitan paketin tulemaan:)

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.