keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukranssi

Äiti käy paikallisessa kudontapiirissä. Sitä kautta hän sai myös tilaisuuden tilata tarvikkeet paperinaru kranssiin. Ystävällisesti äiti tilasi tarvikkeet kahteen kranssiin, että minäkin sain värkätä omani. Värivaihtoehtoina oli valkoinen ja punainen, joista minä valitsin valkoisen.
Tekoaika: 28.11-29.11.2012
Ohje: Äiti sai kudontapiiristään
Kenelle: minulle
Lanka: Paperinaru ohut valkoinen 15 g ja paksu valkoinen 233 g
Virkkuukoukku: 4
Halkaisija: n. 38 cm
Fiilis: Ihan kiva.
Kranssi virkattiin metallirenkaan ympärille kiinteitä silmukoita kaksinkertaisella ohuella paperinarulla ja samalla kiinnitettiin paksumpaa paperinarua nelinkertaisena lenkeiksi kiinteiden silmukoiden alle. Kun koko rengas oli kierretty niin sitten hapsuja kierrettiin niin, että kranssista tuli pörheä. Lopputulos oli yksinäänkin ihan kiva, mutta maanantaina sain ostettua ledvalot kranssia piristäämään. 
Lopputulos on ihan kiva ja kranssia oli yllättävän mukava tehdä ja valmista tuli nopeasti. Kyllä tämä ainakin joulun ajan saa seinälläni roikkua.
Arvontavoittoni.
Voitin myös Neulekirpun neuleet blogissa arvonnan tässä vähän aikaa sitten. Maanantaina sain palkintoni nimittäin kolme kerää ihanan väristä Dropsin Alpacaa ja kolme kerää punaista Gjestalin Maijaa sekä tuikkuja. Aivan ihana palkinto. Maijat pääsevät puikoille varmaan tammikuussa, kun osallistun Ravleryn Kahelit Kalit-ryhmässä Suureen sukkahaasteeseen. Siinä jokaiselle ensi vuoden kuulle on oma haasteensa jonka mukaan pitää valita malli tai lanka. Tammikuun haasteessa pitää neuloa sukat langasta jonka paksuisesta ei yleensä neulo sukkia tai neuloa sukat jostain mallista jota muut eivät ole neuloneet paljon (vähän projekteja Ravelryssa). Maijan paksuisesta en ole niin paljon neulonut sukkia, joten se sopisi sen puoleen tammikuun haasteeseen. Ehkä kuitenkin valitsen sille mallin, jota muut eivät ole paljon neuloneet lisäksi, että tulee kunnolla haastetta. 

En ole varma kirjoitanko tänne mitään ennen joulua. Riippuu siitä saanko mysteerisukat valmiiksi ja ehdinkö kuvata ja kirjoittaa niistä jotain ennen joulua. Kolmannen vihjeen sain niistä tänään valmiiksi ja odottelen neljättä. Tuoreita kuvia löytyy Ravelrysta. Mutta jos en ehdi kirjoitella tänne niin toivottelen jo nyt
Oikein hyvää Joulua!

3 kommenttia:

  1. Kaunis joulukranssi! Jään odottelemaan millaiset sukat saat kudottua:) Hyvää joulua sinullekin.

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.