maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Aluksi valtavasti kiitoksia edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Niitä on ihana saada ja kaikki kyllä luetaan vaikka ihan kaikkiin en aina ehdikään vastata.
Dahlia.
Minä tykkään kamalasti kaikista tilastoista ja varsinkin vuodenvaihteessa pieni tilastotieteilijä sisälläni pääsee kunnolla vauhtiin. Silloin tykkään laskea eri lukuja vuoden varrelta ja verrata niitä edelliseen vuoteen. Tässä tulee nyt jotain lukuja vuodelta 2012. Samalla voitte ihailla muutamia suosikkineuleitani tältä vuodelta.
Vinoraitajakku.
Sylvi
Vuonna 2012 sain valmiiksi yhteensä 35 neuletta ja virkkuuta. Niistä 31 oli neulottuja ja vain 4 virkattu. Paljon mitään muuta ei tullut vuoden aikana tehtyä. Yhtä ristipistotyötä sain vähän pisteltyä, mutta en mitään valmiiksi asti. Ompelukin on ollut tämän vuoden täysin tauolla. Ompelukoneen kaivoin esiin vain siskon 3DS:n kotelon vuorittamista varten. Toisaalta opettelin minä tänä vuonna yhden uuden taidonkin nimittäin käpyilyn. Sen harjoittelu varmasti jatkuu ensi vuonnakin.
Ylivoimaisesti eniten neuloin sukkia peräti 13 kappaletta. Toiseksi eniten puikoilta tippui puseroita/jakkuja/takkeja eli 8 kappaletta.Muita juttuja tuli neulottua vain muutama kappale. Tuossa histogrammissa nimen muuta alla on kori, kranssi, heijastin ja tiskirättiä. Verrattuna vuoteen 2011 valmistuneita käsitöitä oli 7 vähemmän. Sukkia ja puseroita/takkeja tuli neulottua enemmän kuin edellisenä vuonna. Toisaalta vuonna 2011 neuloin monipuolisemmin eri juttuja ja tuli myös vähän ommeltua ja kirjottua, niin että jotain myös valmistui.
Sininen pylväs kuvaa langan kulutusta ja punainen hankittuja lankoja.
Lankaa kulutin vuonna 2012 yhteensä 6435 g. Se on melko tarkalleen sama määrä kuin vuonna 2011 vain 17 g vähemmän. Aika hyvin. Langan hankkiminen kuitenkin karkasi täysin käsistä varsinkin loppuvuonna. Lankaa tuli lisää 10 kg 46 g. Lankavarastoni painon muutos on siis +3611 g. Tässä täytyy kyllä parantaa tulevana vuonna. Kuvasta huomaa, että elokuu oli sekä langan kulutuksen että ostamisen kannalta huippukuukausi.
Pitsijakku
Kukkapyöryläjakku
 Viime vuonna vastaavassa postauksessa lupasin yrittää kuluttaa lankaa enemmän kuin hankkia ja tehdä ainakin yhden ristipistotyön valmiiksi. Kummassakaan yrityksessä en ollut lähelläkään onnistumista. Eli jatketaan yrittämistä ensi vuonna. Tavoitteeksi otin myös alkuvuodesta, että vuonna 2012 teen 12 paria sukkia. Siinä onnistuin ja ylitinkin tavoitteeni komeasti yhdellä parilla. Sentään jossain minäkin onnistun.
Lissajous-sukat
Clandestinet
Fredrikat
Vuonna 2013 sukkien neulominen jatkuu. Ravelryssa on tarkoitus osallistua Kahelien suuren sukkahaasteen 2013 (ainakin joihinkin haasteisiin ja jos innostusta riittää niin vaikka kaikkiin). Tammikuun haasteeseen aion neuloa Johanna-sukat (sukat joissa ei ole paljon projekteja Ravelryssa). Ainakin alkuvuodesta olisi hyvä neuloa vain varastolangoista. Ainakin Dropsin Alpacaa löytyy yhteen puseroon. Niistä tulee ehkä Virva tai Still Light. Ja aivan ensimmäiseksi täytyy keskeneräinen Friika saada valmiiksi. Lisääkin suunnitelmia on, mutta eiköhän tässä ole tarpeeksi ainakin tammikuun tarpeisiin.
Traktorisetti
Jouluiset mysteerisukat

Iloista Uutta Vuotta 2013!

11 kommenttia:

 1. Olet tehnyt ihania töitä ja kulutuskin on mahtava, mulla jää yleensä noin puoleen tuosta. Tänä vuonna allekin. Tilastoja on kiva katsoa, mutta enpäs uskaltais ostotilastoja laittaa esille..

  VastaaPoista
 2. Jee, tilastoja! Toinen tilastonikkari lukee näitä hyvin kiinnostuneena. Tarkoitus olisi tehdä kanssa omaan blogiin lankatilinpäätös, kunhan tässä tänään vielä kerkiää. :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihania töitä olet ehtinyt tekemään :)

  Rauhallista ja idearikasta uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 4. Kaikki niin kauniita ja värit joista itsekin eniten tykkään.
  Mukavaa vuodenvaihdetta ja neulerikasta uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 5. Huikean kauniita neuleita olet kutonut!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita neuleita! Hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita töitä olet tehnyt, noista voi kyllä olla ylpeä.

  VastaaPoista
 8. Voi miten upea tuo Sylvi-takki on!

  VastaaPoista
 9. Kiva kun kävit blogissani, niin löysin tämän blogisi. Upeita neuleita olet tehnyt viime vuonna. Hurja määrä puseroita ja sukkia.

  VastaaPoista
 10. Aivan upeita töitä! Varsinkin pinkki Sylvi jäi heti ensivilkaisulta mieleen, ihana. ;)

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.