lauantai 20. syyskuuta 2014

Nurmilintu Kalliosta

Minä yleensä innostun hiukan myöhässä kaikkiin suosittuihin malleihin. Elokuun alussa voitin Tikutuksia -blogin arvonnassa vyyhdin Lanitium ex Machinan Kimallesukkaa. Sen väri oli vyyhdillä niin mielenkiintoisen näköinen, että sille piti äkkiä keksiä sopiva malli nähdäkseni millaiselta lanka näyttää neulottuna. Useissa blogeissa on viime aikoina näkynyt paljon Nurmilintu -huiveja. Siitä minäkin innostuin neulomaan voittamastani vyyhdistä oman Nurmilinnun. Kerrankin minä neuloin sitä mitä muutkin.


Nurmilintu
Tekoaika: 8.-18.9.2014
Ohje: Nurmilintu by Heidi Alander, ilmainen malli Ravelrysta 
Lanka: Lanitium ex Machina Kimallesukka värissä Destinations Kallio 98 g
Puikot: 4
Koko: Valtava (pituus n. 185 cm)
Fiilis: Niin ihana!
 Linkki Ravelryn projektiin: Nurmilintu


Tämä oli melko helppo malli, koko ajan sai vain ainaoikeaa posottaa, eikä ohjettakaan tarvinnut koko aikaa tuijottaa. Juuri sopiva neule bussimatkoille. Tämän neulominen ei kuitenkaan ollut missään välissä tylsää. Ja lopputulos on kaunis. En yhtään ihmettele, että tämä on niin suosittu malli. 


Langan kulutuskin oli melkein ihanteellinen. Ohjeen mukaisen huivin tekemiseen kului melkein koko vyyhti. Vain  pieni 2 g painava pikku nöttönen jäi lankaa jäljelle. Siis kaikin puolin oikein onnistunut huivi. 

8 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.