lauantai 17. syyskuuta 2016

Broken Wings

Kun Joji Locatelli julkaisi Broken Wings huivin, ihastuin siihen heti. Jopa siinä määrin, etten suunnitellut sen tekemistä vuosikausia, vaan se pääsi vain parin kuukauden jälkeen puikoille (harvinaista minulle). Osaltaan nopeaan toimintaan vaikutti varmasti se, että varastostani löytyi sopivaa lankaa, jolle olin etsinyt täydellistä mallia. 


Lankana käytin Julie Asselinin Leizu Fingeringiä, ihanaa merino-silkki sekoitetta, jonka sain viime vuonna Titityyn Arjen  luksusta klubista. Tykkäsin kovasti tästä langasta. Kauempaa lanka näyttää yksiväriseltä, mutta lähempää tarkasteltuna siinä on pientä värinvaihtelua. 


Malli oli hyvin kirjoitettua ja sitä oli kiva neuloa. Ainoa mihin en ole tyytyväinen on huivin reunat. Varsinkin toisessa reunassa nirkot tahtovat kääntyä pingotuksesta huolimatta nurjalle puolelle. Onneksi sitä ei käytössä niin huomaa.


Yksi asia mihin tässä huivissa ihastuin on tuohon yhteen nurkkaan neulottu kukan tapainen juttu. Minusta se on hauska yksityiskohta, joka tekee tästä huivista hiukan erilaisen.Tykkään tästä huvista kovasti. Olen varma, että tulen käyttämään sitä paljon.

Broken Wings:

Tekoaika: 23.8.-15.9.2016
Ohje: Broken Wings by Joji Locatelli
Lanka: Julie Asselin Leizu Fingering värissä concord 88 g
Puikot: 4 mm
Fiilis: Ihana huivi, jota oli kiva neuloa.
Linkki Ravelryn projektiin: Broken Wings

11 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.