lauantai 12. tammikuuta 2019

Sukka-Finlandian lämmittelyä

Vuosi sitten Sukka-Finlandia oli niin mukava kokemus, että pakko oli ilmoittautua mukaan myös tänä vuonna. Ja ei ole tarvinnut ainakaan vielä katua, kun on julkaistu jo lämmittelyohje ja ensimmäisen etapin ohje. Molemmat sukat olen jo saanut neulottuakin. Tässä ensin esittelyssä lämmittely sukat Elämän virta.


Elämän virta sukat on Tiina Kuun malli. Ne aloitetaan varresta ja eteen neulotaan mielenkiintoista palmikko-kuviota. Kantapää on tiimalasikantapää. Minun jalkaani tiimalasikantapää ei yleensä kovin hyvin istu, mutta tässä mallissa neulottiin kantapään molemmin puolin minikiilat, jotka paransivat sukkien istuvuutta huomattavasti. Varpaisiin tehtiin sädekavennus, joka ei sekään minun suosikkini ole, mutta kyllä se näissä nyt menee, kun muuten sukat ovat niin kivat.


Neuloin sukat joululomani aikana ja yllättävän vauhdikkaasti ne valmistuivat. Osaltaan siihen varmaan toki vaikutti se, että käytössä oli hiukan paksumpi lanka kuin yleensä. Voi kun jollain kisaetapillakin saisin samanlaisen flown (voin jo paljastaa, että ensimmäisellä etapilla niin ei käynyt).


Näin mukavalla projektilla oli mukavaa aloittaa käsityövuosi 2019. Toivottavasti jatkokin on yhtä hyvä.

Elämän virta:

Tekoaika: 30.12.2018-4.1.2019
Malli: Elämän virta by Tiina Kuu
Lanka: Novita Nalle punaluumu (589) 73 g
Puikot: 3 mm
Linkki Ravelryn projektiin: Sukka-Finlandia: Elämän virta

4 kommenttia:

  1. Aivan upean väriset. <3 Tosi kauniit. :) Ja kiilat oli kyllä iso plussa tässä mallissa, istuvuus parani kummasti. Onnea seuraaville etapeille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pipo-otus! Nuo kiilat oli kyllä suuri plussa. Varmaan teen tuollaisen kantapään toistekin.

      Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.