lauantai 28. syyskuuta 2019

Sopivan yllättävä Hummingbird

Osallistuin vuosi sitten Anna Johannan mysteerihuivin Shake it up neulontaan. Silloin oli niin hauskaa ja pidin lopputuloksesta, joten en epäröinyt hetkeäkään, vaan olin heti osallistumassa myös tämän vuoden mysteerihuivin neulontaan. Päätin jopa ostaa itselleni synttärilahjaksi huivin lankapaketin, kun ihastuin Candy Shop paketin väreihin.


Itse huivin neulonta oli aika yllättävää, mikä on tietenkin hauskaa mysteerihuiveissa. Heti ensimmäinen vihje yllätti, kun huivi aloitettiin tuon vaalean kolmion keskeltä. Eipä osannut siinä vaiheessa vielä arvata millainen huivista tulee valmiina.

Pidän siitä kuinka huivissa on erilaisia neulepintoja: ainaoikeaa, patenttia ja helmineuletta. Innolla aina odotti uutta vihjettä, että mitä sitä onkaan seuraavaksi luvassa. Vihjeiden julkaisutahtikin oli minulle juuri sopiva. Välillä sain edellisen vihjeen tehtyä juuri edellisenä iltana ennen seuraavan vihjeen julkaisua, välillä jäi muutama päivä aikaa neuloa jotain muuta. Kertaakaan en tänä vuonna jäänyt kuitenkaan jälkeen, vaan sain aina edellisen vihjeen tehtyä ennen uuden julkaisua.


Vaikka olenkin tässä moneen kertaan kehunut kuinka mukavan yllättävää tämän huivin neulominen oli, niin yhdeksännen vihjeen lopussa visioin jo miten toivoisin huivin jatkuvan viimeisissä vihjeissä. Olikin siis mukava huomata kuinka viimeiset vihjeet olivatkin juuri sellaisia kuin olin ajatellutkin.

Huivista tuli oikein kiva. Ja niin ihanan iso, tähän on mukava kääriytyä syksyn kylmyyttä pakoon. Ilmatkin kylmenivät juuri sopivasti huivin valmistuessa. Hiukan pohdin jätänkö ohjeen mukaiset tupsut tekemättä, mutta lopulta ne tein. Sainpas samalla tuon punaisen langan kulutettua loppuun, muita värejä jäi pienet kerät käytettäväksi johonkin muuhun.


Hummingbird:

Tekoaika: 16.8.-19.9.2019
Ohje: Hummingbird by Anna Johanna
Lanka: Martin's Lab Merino Singles Fairy dust 90 g, Mojito 80 g ja Candy shop 100 g
Puikot: 4 mm
Linkki Ravelryn projektiin: Hummingbird

2 kommenttia:

  1. Niin kaunis! Minäkin ensin mietin tupsuja, mutta ne kyllä kruunaavat koko mysteerin :)

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.