maanantai 25. toukokuuta 2020

Uusi ohje: Link's socks

Vielä on yhdet viime vuonna neulomani sukat esittelemättä. Neuloin siskolleni joululahjaksi Zelda-peleistä inspiroituneet sukat. Näiden esittely on jäänyt, kun päätin kirjoittaa niille ohjeen, mutta aikaa ohjeen kirjoittamiseen meni ja sitten vielä testineulotutin sen. Mutta nyt ohje on valmis ja se on julkaistu.


Sukat aloitetaan kontrastivärillä. Resorin jälkeen tulee kirjoneule, jonka kautta väri vaihtuu pääväriin. Kantapää sukissa on eräänlainen strong heel muunnelma, joka on kantapää suosikkini, sillä siinä ei tarvitse ollenkaan poimia silmukoita. Ikävä kyllä mallisukissani kantapään rakenne ei oikein erotu, koska valitsin sukkiin mustan värin. Ennen varpaita sukissa on jälleen samaa kirjoneuletta, jonka kautta väri vaihtuu taas kontrastiväriin. Varpaissa on leveä nauhakavennus. 


Näistä tuli mielestäni oikein kivat sukat ja vähän tekisi mieli neuloa itselleni samanlaiset, eri värisenä tosin. Ehkä jopa niin, että vaihtaisin toiseen sukkaan värien järjestyksen kuten eräs testineulojani teki. Tai sitten tekisin resorin ja varpaat eri väreillä. Mahdollisuuksia riittää.


Kirjoitin ohjeen kolmelle koolle: S, M ja L. S koossa on 60 silmukkaa, M koossa 66 silmukkaa ja L koossa 72 silmukkaa. Siskoni sukat on neulottu koossa M. Ohje on saatavissa sekä suomeksi että englanniksi.


Koska ohjeen kirjoittaminen ja silmukkamäärien laskeminen eri kokoihin on kovaa työtä, päätin tällä kertaa laittaa ohjeen maksulliseksi. Ohjeen hinta tulee olemaan 4.34 €, mutta tämän toukokuun loppuun asti sen saa ilmaiseksi koodilla ZELDA. Käykää nappaamassa ohje talteen täältä.Link's socks:

Ohje: Link's socks by minä
Lanka: Hjertegarn Sock 4 mustaa 43 g ja keltaista 14 g
Puikot: 2.5 mm
Koko: M
Linkki Ravelryn projektiin: Triangle socks

6 kommenttia:

 1. Kävinpä nappaamassa ohjeen talteen. :) Nätit sukat!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Minun pitäisi kyllä kokeilla enemmän erilaisia kantapäitä, tämä esimerkiksi vaikuttaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla! Kannattaa kyllä kokeilla erilaisia kantapäitä niin voi löytyä uusi suosikki.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.