torstai 21. heinäkuuta 2011

Kyjyn väliaikakatsaus

Ajattelin, että nyt kun on yli puolet Kyjy projekteista aloitettu, niin voisin esitellä niitä täällä. 

Tässä kuvassa on siis kaikki tällä hetkellä keskeneräiset työt. Kuva on huono. Linkeistä pääsee Ravelryyn (pitäisi toimia vaikka et olisikaan Ravelryssa), missä on vähän parempia kuvia. Kyjy #2 on siis isoäidinneliöpeitto. Siihen olen nyt tehnyt 24 palaa 48:sta. Tätä olen tehnyt nyt pääasiassa aloitusten lomassa.
Kyjy #4 on tiskirättejä. Tarkoitus on tehdä 3 erilaista, nyt on vasta tiskikukka valmiina. Kyjy #6 on Lehti- ja nyppyhuivi. Se ei ole paljon aloituksesta edennyt. Kyjy #8 on Kaikukukka huivi, josta olen tehnyt vain setup chartin.  Kyjy #9 on Eunice -sukat. Näihinkin on tehty varteen vain yksi mallikerta toiseen sukkaan eli ne on vielä ihan alkutekijöissä. Kyjy #10 on Kielo huivi äidille. Siitäkin on tehty vain parikymmentä kerrosta ja monta on vielä edessä. Kyjy #11 on Crystal pipo ihan omalla mallilla. Vasta joustinneuletta tehty muutama sentti. Nyt en tiedä miten jatkaisin. Kyjy #12 on Polkka sukat. Niistä piti tulla ihan perussukat, mutta pakko oli sitten mennä lisäämään vähän pitsineuletta. Saa nähdä mitä näistä tulee. Ja eilen aloitin Kyjyä #13, joka on Egeblad -liina. Tämä oli mukava malli ja valmista on tullut tähän asti nopeasti. Olen jo kerroksella 28.

Tässä on siis keken eräiset. Kyjyt #1, #5 ja #7 ovat valmiina ja ne onkin jo esitelty. Kyjy #3 on pingottumassa ja aikomuksena on blogata niistä viimeistään lauantaina. Sunnuntaina, kun on tarkoitus lähteä mökille netin ulottumattomiin.
Sitten vielä virtuaalista nimipäiväkakkua. Tällaista väkersin eilen. Tämä on raparperi-valkosuklaa juustokakku ja ohje löytyy täältä. Oli kyllä tosi hyvää. Suosittelen. Tämän kakun myötä toivottelen hyvää nimipäivää kaikille, jotka sitä viettävät näin naistenviikolla.

1 kommentti:

  1. Kiitos, kun kävit osallistumassa arvontaani ja vieläpä aloit lukijaksikin ;) Todella herkullisen näköinen kakku, tuota ohjetta täytyy kokeilla ;D

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.