tiistai 12. heinäkuuta 2011

Vihaisia lintuja -KyJy #1 on valmis

Tänään oli sitten siskoni syntymäpäivä ja tällaisella lahjalla siskoani lahjoin.
Angry Birds amigurumi ja kännykkäkotelo.
Nämähän liittyvät suosittuun suomalaiseen mobiilipeliin Angry birdsiin. Itse en ole koskaan sitä pelannut, mutta siskoni tykkää siitä melko paljon ja hänen ansiostaan tiedän suurin piirtein, mistä on kyse. Kun kysyin häneltä mitä hän haluaa synttärilahjaksi, hän esitti Angry birds amigurumia. Koska tiesin mistä löydän siihen ohjeen, niin minä toteutin hänen toiveensa.
Tekoaika: 24.6-8.7.2011
Ohje: Ravelrysta (ei ole näköjään enää saatavilla)
Kenelle: Pikkusiskolleni
Lanka: Novita 7 veljestä punainen 25g, Samos valkoinen 8g, Nalle oranssi 2g ja musta 1g
Koukku: 3.5
Siskoni oli lintuun suhteellisen tyytyväinen, nokka oli kuulemma vain vääränmuotoinen. Koska olin kaavaillut tätä Kyjy-työksi, mutta lankaa kului vain 36g, täytyi minun kehitellä tälle jokin kaveri, että sain vaaditut 50g lankaa kulutettua. Siispä tein siskolleni myös kännykkäkotelon.
Älä koske tähän kännykkään senkin vihreä possu!
Tekoaika: 8-12.7.2011
Ohje: Omasta päästä
Kenelle: pikkusiskolleni
Lanka: Novita 7 veljestä punainen 30g, Samos valkoinen 1g, Nalle oranssi 2g, musta 1g
Koukku: 3.5
Koko: Leveys n.7cm ja korkeus n. 13cm
Tämä on siis tehty niin, että virkkasin tuollaisen perus pussukan ja erikseen nokan ja silmät, jotka sitten ompelin pussukkaan. Pussukassa on vielä läppä, jonka saa suljettua nepparilla.
Annoin tämän siskolleni ilman tuota nauhaa lupauksella, että voin nauhan tehdä jos hän haluaa. Ja tottakai hän halusi. Tässäkin kuulemma nokka on vääränmallinen, mutta ihme kyllä se kelpasi hänelle. Ja sen kuulemma tunnistaa mitä olen ajanut tässä takaa, vaikka tekovaiheessa asiaa hiukan epäilin. Kännykkäkin sopi sisään, sillä kokokin oli ihan arpapeliä.
Nyt on sitten ensimmäinen Kyjy työ valmis ja lankaa on kulunut yhteensä 70g. Toinen Kyjy-työ on nyt pingottumassa, siitä lisää loppuviikosta. Aloittanut olen nyt 7 työtä, pitäisi vähän kiristää tahtia. Keskeneräisiä aloituksiakin voisin esitellä seuraavassa postauksessa. Siis loppuviikkoon!
Mukavaa tiistai iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hih, alkoi naurattaa tuo "älä koske tähän senkin possu", koska meillä kuuluu tuon tyyppisiä lauseita joka päivä. Kuopus 3,5 v on ihan koukussa Angry Birdsiin ja pelin tiimellyksessä tai sitten virkkaamillani/ostetuilla Angry Birds -pehmoilla leikkiessään aina välillä kuuluu "siitäs saat senkin possu!" -huutoja. Ja "possu"-sanan hän lausuu vielä erityisen vihaisesti "pofffffu". ;)

  Hienoja Birdseja olet virkannut! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania!! Tuo kännykkäkotelo on tosi hauska!!

  VastaaPoista
 3. Ihania:) Minustakin tuo kännykkäkotelo on hauska!

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo kännykkäpussukka! Itekin olen virkkannut noita angry birds amigurumeja..

  VastaaPoista
 5. Ihania! Mun AB-addiktiotani rajoittaa, että peli on vain isännän puhelimessa, enkä saa pelata niin usein kuin haluaisin! Harmi jos ei ohjetta ole enää saatavilla.

  VastaaPoista
 6. Ai että miten ihania :) Mun poika on aivan hurahtanut tuohon peliin. Se sais kyllä hepulin kun saisi tuollaiset :)

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.