sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Splatoon pipo

Siskolla oli tarvetta uudelle pipolle. Kun kysyin toivetta millaisen pipon hän haluaisi, sain toiveen samanlaisesta piposta kuin Nintendon Splatoon -pelissä. Ei siinä auttanut sitten muu kuin alkaa tarkastelemaan pelin pipoa lähemmin.


Splatoon pipo:
Tekoaika: 17.8.-22.9.2015
Ohje: Omasta päästä
Lanka: Novita 7 veljestä oranssi 92 g ja valkoinen (011) 60 g
Puikot: 4
Fiilis: Kiva pipo.
Linkki Ravelryn projektiin: Splatoon Beanie

Vasemmalla mallipipo ja vasemmalla minun toteutukseni.

Eihän tässä pipossa mitään kovin erikoista ole. Ihan vain 2 oikein, 2 nurin joustinneuletta ja väliin muutama valkoinen raita. Siihen nähden jouduin purkamaan tätä paljon. Koko ajan tuntui olevan jossain raidassa kerros tai pari liikaa tai liian vähän. Lopulta pipon valmistuminen juuttui moneksi viikoksi tupsuun. Toiveena oli iso tupsu, mutta sitten siitä tuli liian iso. Piti sitten hiukan pienentää sitä. Mutta sen jälkeenkin viimeisen hyväksynnän saanti siskolta kesti. Lopulta minä päätin siskon puolesta, että on tämä hyvä. Vaikutti se siskollekin kelpaavan.

8 kommenttia:

 1. Kaikesta vaivasta huolimatta pipo on selvästi ollut sen arvoinen. Pelin kuvaan kun vertaa, niin on melkein yksi yhteen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sisko oli aika tarkka, että piposta pitää tulla aivan samannäköinen kuin pelissä. Sitä sitten yhdessä pohdittiin, että montako kerrosta mihinkin raitaan laitetaan.

   Poista
 2. Onpa tarkka kopio pelistä, aika hieno!

  VastaaPoista
 3. Vastasin haasteeseesi jonka laitoit minulle jo elokuun lopulla. Oikaisin mutkat suoriksi mutta käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ehdit vastata haasteeseen. Täytyypä käydä kurkkaamassa.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.