lauantai 31. lokakuuta 2015

Arkadian Ulla

Suuren Käsityölehden sukkatestissä pääsin myös testaamaan Teeteen Tundra lankaa. Tätä lankaa sain vain 50 g ja ehdotuksena oli, että siitä voisi neuloa sukat lapselle. Se ei kuitenkaan inspiroinut minua kovin paljon, joten siksi kävin ostamassa pari kerää lisää tätä lankaa, että saisin neulottua siitä sukat itselleni.


Arkadian Ulla:
Tekoaika: 4.-8.10.2015
Ohje: Arkadian Ulla by Tiina Kuu
Lanka: Teetee Tundra harmaa (435) 107 g
Puikot: 3
Koko: 39
Fiilis: Ihanan pehmeät sukat
Linkki Ravelryn projektiin: Arkadian Ulla

Nämä sukat oli mukava neuloa. Ohje oli Tiiqun ohjeiden tapaan selkeä ja hyvin kirjoitettu. Ja palmikoiden neulomisesta tykkään aina. 


Erityisen miellyttävää näiden sukkien neulomisesta teki lanka. Se niin ihanan pehmeää, että välillä oli pakko pysähtyä silittelemään neuletta. Tätä lankaa on pakko saada lisää. Ainoa huono puoli näissä sukissa oli, että niiden kuvaaminen oli hankalaa enkä tahtonut saada otettua sellaisia kuvia missä palmikot erottuisivat. 


P.S: Suuren  käsityölehden nettisivuilla on jo julkaistu joidenkin lankojen arvosteluja. Yhdenkään minun testaamani langan arvostelua siellä ei kuitenkaan vielä ollut. Jo ilmestyneistä arvosteluista minua kiinnosti eniten Onion Nettle Sock ja Bremontin Camino Alpaca.

Edit 8.11.2015 Teetee Tundran arvostelu löytyy täältä.

9 kommenttia:

 1. Ihanat kauniin harmaat sukat. Lanka näyttää tosi pehmoiselta, ihan niin kuin kerrotkin.

  VastaaPoista
 2. Näyttävät tosi lämpimiltä, tuo lanka täytyy painaa mieleen!

  VastaaPoista
 3. Ei ole harmaasta neulotut sukat tylsiä, ei! Upeat!

  VastaaPoista
 4. Hienot Ullat ja mielenkiintoista lueskella nuita testituloksia, vaikka parhaitenhan niistä langoista jyvälle pääsee itse testaamalla, mieltymyksiä kun on niin monia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olet kyllä oikeassa tuosta, että testissä kysytyt kysymykset olivat enimmäkseen mielipide asioita. Tuossa testissä ei myöskään ollut mahdollisuutta ottaa oikein kantaa lankojen kestävyyteen varsinkaan itselle uusissa langoissa, kun aikaa oli niin vähän.

   Poista
 5. Kauniin oloista tuo lankauutuus. Kivat sukat. Todella kaunis malli.

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.