perjantai 2. joulukuuta 2011

Pitsityyny -KyJy #23 on valmis!

Viime sunnuntai tuli tyyny valmiiksi samalla kun katsoin Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa. Koko viikon on taas ollut koulussa niin kiire, ettei ole ehtinyt kuvia ottaa ja blogata tyynystä. Tänään oli onneksi vapaapäivä ja tiedossa pitkä viikonloppu, joten nyt on aikaa blogata.
Pitsityyny.
Pitsityyny:
Tekoaika: 7.8-27.11.2011
Ohje: Novita syksy 2011 malli 76
Kenelle: minulle sohvaa koristamaan
Lanka: Novita Isoveli luumu 200g
Puikot: 6
Koko: 40 cm x 40 cm
Tämä malli oli juuri sopiva Kyjyä varten. Nopea tehdä, mutta lankaa meni mukavasti ja oi mielenkiintoinen neuloa. Ja minä tykkään tyynyistä. Yhden palasen neuloi parissa illassa ja siihen meni aina tasan kerä lankaa. Siis yhteensä tyyny vei kaksi kerää, kun lankaa jäi juuri sopivasti vielä reunojen ompeluun. Yhdelle sivulle ompelin vielä vetoketjun.

Arvontavoitto.
Voitinhan minä tässä Pieni näyteikkuna -blogin arvonnassa jouluyllätyksen. Palkinto saapui maanantaina ja sieltä tuli kaksi joulupalloa, suklaata ja kaunis kortti. Kiitos vielä Kerttu. Joulupallot roikkuvat verhotangon päissä odottamassa joulukuusta ja lisää palloja kaveriksi, kunhan itsekin saan kokeiltua niiden neulomista. Ja tuo suklaa oli tosi hyvää.

Viimeinenkin kyjy-työ valmistuu varmaan tämän viikonlopun aikana ja tarkoitus on ehtiä blogata siitä viimeistään tiistaina. Nyt yritänkin miettiä, että mitä sitä neuloisi seuraavaksi. Joulupalloja ainakin.
Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihana tyyny! Hienolla mallilla sinunkin kyjy-työt. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tyyny! Olen itsekin haaveillut, että joskus tekisi pari tällä samalla mallilla sohvaa kaunistamaan :)

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.