sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Palmikko hulluutta

Vaikka ajattelin ottaa tänä vuonna tämän  Sock Madness kilpailun rennosti, niin kummasti vain kisa innostus kasvoi kilpailun alettua. Ensimmäisen sukan neulonta-ajan loputtua innolla odotin joukkue jakoa ja seuraavan sukan speksejä. Lopulta toissa torstaina saatiin joukkueet (päädyin Team Briocheen eli patenttineule joukkueeseen) ja perjantai-iltana hieman ennen kymmentä saatiin uusi sukkaohje.


Cable Madness:
Tekoaika: 20.-23.3.2015
Ohje: Cable Madness by Karen Buhr, Sock Madness 9:n toisen kierroksen ohje, tulossa kaikkien saataville kisan jälkeen.
 Lanka: Zwerger Garn Opal Uni Solid 4 ply punainen (5180) 79 g
Puikot: 2.5
Koko: Large
Muokkaukset: Tein toisen sukan peilikuvana
 Fiilis: Tuo palmikko oli aivan ihana!
 Linkki Ravelryn projektiin: Cable Madness


Täytyy kyllä sanoa, että vaikka tykkäsinkin kovasti edellisistä Alohomora sukista, niin oli niiden neulominen aika tylsää verrattuna näihin. Koko ajan teki mieli neuloa vielä yksi kerros ja siksi sukat etenivätkin nopeasti. Täytyy kyllä sanoa, että palmikot on  niin minun juttu. Ainoa hiukan ärsyttävä asia oli, ettei palmikkoa ollut kohdistettu sukkaan symmetrisesti vaan toisella puolella oli 3 nurjaa silmukkaa ja toisella kaksi. Onneksi kisan sääntöjen mukaan toisen sukan sai neuloa peilikuvana. Lopputulos on joka tapauksessa tosi kiva ja vähän harmittaa, että lupasin antaa nämäkin sukat siskolle.


Aloitin nämä sukat heti ohjeen saatuani perjantai-iltana. Viikonlopun neuloin aika tiivisti niin, että sunnuntai-iltana nukkumaan mennessä valmiina oli jo yksi sukka ja toisen sukan varsi. Maanantaina piti käydä töissäkin, mutta työmatkoilla bussissa ja illalla kotona sain toisenkin sukan neulottua valmiiksi. En minä kovin usein pysty kolmessa päivässä neulomaan sukkaparia.


Jatkoon pääsin helposti, sillä tällä kierroksella jatkoon pääsee jokaisesta joukkueesta 32 ja minun sukkani valmistuivat joukkueestani kahdeksantena. Edelleenkin on joukkueessani kolme paikkaa vapaana En kyllä usko, että jaksan joka kierroksella neuloa yhtä nopeasti. Riippuu tietenkin siitä kuinka koukuttavia ohjeita on tulossa. Tämän sukan neulonta-aikaa on ensi perjantai-iltaan asti. Ehkä seuraava sukka-ohje saadaan pääsiäisenä. Ainakin toivon niin.

12 kommenttia:

 1. Näistä tuli valtavan kauniit sukat. Malli on kaunis (kun se on modattu peilikuvaksi) ja lanka on kertakaikkisen namin värinen. Onnekas sisko sinulla!

  VastaaPoista
 2. Vau, kuinka hienot palmikot! Ja sellaisella vauhdilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin vähän ihmettelen kuinka nopeasti nuo sukat syntyivät, kun osa valitteli tätä hitaaksi malliksi.

   Poista
 3. Hieno malli, kaunis väri ja siisti työ = upeat pitsisukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka ei näissä sukissa kyllä pitsiä ole. :)

   Poista
 4. Upeat sukat! Värikin on kaunis. Mukavan erilainen palmikko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli kyllä kiva palmikko. Sitä oli kiva neuloa ja se näyttää hyvältä.

   Poista
 5. Ihanat!
  Tätä mallia jään odottamaan kisan jälkeen.
  Voi vitsit kun en uskalla lähteä mukaan mihinkään tiukka-aikatauluiseen neulontaan, ainakaan joukkueissa, aikatauluni ovat niin ennalta arvaamattomat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotkut osallistuu näihin kisoihin ihan vain siksi, että saa ohjeet. Tässäkin kisassa olisi riittänyt, että olisi saanut ensimmäisestä sukkaparista puolet neulottua kähden viikon määräajassa, niin että olisi saanut kaikki ohjeet. Itse asiassa minäkin osallistuin tänä vuonna ihan vain kivojen ohjeiden takia, mutta vähän tuo kisainnostus vei mukanaan.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.