lauantai 23. joulukuuta 2017

Lumisadepallo

Viime jouluna sain joululahjaksi lumisadepallo ristipistopakkauksen, jota olin jo pitkään ihaillut Atelje Margarethan kuvastoista. Heti päätin, että tämä täytyy tehdä ensi jouluksi. Aloitinkin heti tämän vuoden alussa ja asetin joka kuukaudelle tavoitteen, kuinka paljon ristipistotyöstä täytyy olla valmiina. Ihan joka kuukausi en tavoitteeseeni päässyt, mutta suurin piirtein pysyin aikataulussa, vaikka aika tiukille valmistuminen meni.


Olen aina pitänyt ristipistojen tekemisestä. Viime vuosina kirjomisharrastus on jäänyt hiukan taka-alalle, vaikka kaapista löytyisi useampi tekemätön ristipistopakkaus. Kirjomiselle ei vain oikein ole ollut sopivaa hetkeä. Mutta nyt hoksasin, että Youtuben neulepodcastit ovat hyvää seuraa kirjomiselle. Tämä työ siis valmistui pääasiassa siis neulepodcasteja katsellessa kuunnellessa.


Itse kirjomisosuus valmistui viikkoa ennen joulua. Sitten olikin edessä se pelottavin osuus eli viimeistely. Siinä valmiit työt liimattiin vaahtomuovipalasen molemmin puolin. Sitä pelkäsin etukäteen eniten. Tuntui, että siinä voisi pilata koko vuoden työn. Onneksi se onnistui ihan kunnialla ja tykkään lopputuloksesta kovasti.

Lumisadepallo:

Tekoaika: 2.1.-20.12.2017
Fiilis: Tykkään!


Tämän myötä toivotan blogini lukijoille
Rentouttavaa joulua!

4 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.