lauantai 28. tammikuuta 2012

Polun tuhoamista

Syksyllä ihastuin Novitan uuden Polku-langan ulkonäköön. Ostin sitä kaksi kerää ja Kyjyssä siitä syntyi sukat. Itse lanka oli kuitenkin pettymys. Sen neulominen ei ollut kivaa. Sukista jäi minulle Polkua vajaa kerä. Päätin neuloa loppu langasta huivin.
Tekoaika: 19-27.1.2012
Ohje: Moda 4/2011. Ohje on myös ostettavissa Ravelrysta.
Kenelle: minulle
Lanka: Novita Polku punajuuri 61 g
Puikot: 5
Koko: korkeus n.50 cm ja leveys n. 110 cm
Fiilis: Mukavan muotoinen huivi.
En innostunut huivista, kun näin sen ensimmäisen kerran Modassa, koska kuva oli niin huono, ettei siitä käynyt ilmi huivi mielenkiintoinen muoto. Mutta kun huivin kuvia alkoi näkyä blogeissa ja Ravelryssa, alkoi huivin neulominen kiinnostaa. Lisäksi kun katsoin, että minulla voisi olla juuri sopivasti Polkua huiviin, päätyi se puikoilleni. Uskoin ettei varastooni jäisi tämän jälkeen enää Polkua, koska katsoin Ravelrysta, että useimpiin tällä malleilla tehtyihin huiveihin on mennyt n.80 g Polkua ja minulla oli 81 g. Mutta vielä mitä. Vielä tätä kamalaa lankaa jäi 20 g.

Tästä huivimallista minä kyllä tykkään. Se oli mielenkiintoinen neuloa, vaikka suurin osa siitä on ihan sileää. Ja huivin muoto on hyvä eli se asettuu sievästi kaulaan. Kuvia ei ole tämän enempää, koska sisällä en saa hyviä kuvia ja ulkona oli niin kylmä, ettei tarennut kauheasti kuvata. Tuli nyt vain tällainen huivi nakataan äkkiä lumihankeen, otetaan kuva ja sitten sisälle. Kyllä kai tästä huivin ulkonäkö selviää.

Eilen illalla aloitin neulomaan vinoraitaneuletta uusimmasta Viron käsityö lehdestä. Siinä voi mennä nyt vähän aikaa ja kouluhommiakin on alkanut kerääntyä siihen malliin, että seuraavaan bloggauskertaan voi mennä aikaa. 
Rentouttavaa viikonloppua ja reipasta alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kaunis! Minulla on tuo sama huivimalli kiikarissa. Zauberball-kerä odottaa langanostoa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Kiitti hyvästä ohjevinkistä:)

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi! Olen samaamieltä Polkulangasta, todella pettymys koko lanka.

  VastaaPoista
 4. On kyllä hauskan muotoinen huivi. Pitääpä käydä katsomassa saisiko tuota Modaa kirjastosta lainaan.

  VastaaPoista
 5. Onpa hauska malli, tosi kivasti menee nuo raidat :)

  VastaaPoista
 6. Tulipa kaunis huivi! Minulla taitaa olla tuota polkua sopivasti jämänä. Täytyy etsiä tuota Modaa jostain että saa ohjeen.

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.