sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Pitsinen Fragaria huivi

Prymiltä saamastani lankapaketista löytyi myös ihanan näköinen kerä Schachenmayrin Fashion Kid Light lankaa. Tämäkin lanka oli enimmäkseen tekokuitua, mutta silti minulla on heikko kohta tällaisille pörröisille mohairia sisältäville langoille. Ja tämä lanka oli sopivan ohutta. Keräkin oli ihanan muhkea, kun lankaa oli 100 grammaa ja peräti 600 metriä. Tämä lanka kertoi heti haluavansa pitsihuiviksi.


Fragaria huivi on ollut jonossani vuodesta 2011 lähtien, mutta tämän langan inspiroimana se pääsi vihdoin puikoilleni. Pitsihuivin neulominen oli todella kivaa, eikä tämä lanka ollut ihan niin tahmeaa neulottavaa kuin jotkut mohairlangat. Edes ohjeessa olleet lukuisat neulo 5 silmukkaa kiertäen oikein yhteen ja neuloa sama silmukka 5 kertaa ei aiheuttanut suuria ongelmia. Ainoastaan nyppyjen tekeminen oli hiukan ärsyttävää.


Tein huiviin muutaman mallikerran enemmän kuin ohjeessa, koska halusin ison huivin ja lankaa oli vielä jäljellä, Mukavan kokoinen huivi tästä tulikin. Ja niin ihanan höttöinen. Tykkään!


Fragaria huivi:

Tekoaika: 4.-17.11.2016
Ohje: Fragaria Lace Shawl by Alina Appasov
Lanka: Schachenmayr Kid Light* helmenvalkoinen (00005) 80 g
Puikot: 4.5 mm
Fiilis: Ihanan höttöinen huivi!
Linkki Ravelryn projektiin: Fragaria Shawl

* Saatu blogin kautta

6 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.