lauantai 8. kesäkuuta 2019

Sukka-Finlandian jäähdyttelysukat ja koko kisan yhteenveto

Joku saattaa ihmetellä, mitä minä vielä Sukka-Finlandiasta horisen. Eikö se loppunut jo monta kuukautta sitten? Loppuihan se, mutta minä sain vasta nyt sain kisan jäähdyttelysukat valmiiksi (okei, olen minä välillä neulonut jotain muutakin).


Kisan päätyttyä julkaistiin siis jäähdyttelymallina Merja Ojanperän Legato sukat. Minä ihastuin niihin heti. Pitsiä ja palmikkoa eli juuri sitä mitä tykkään neuloa eniten. Langaksi valitsin Kärhöistä yli jääneen pinkin Novitan Venlan. 


Sukat ovat rakenteeltaan perinteiset varresta varteen sukat lappukantapäällä. Haastavinta sukissa oli mallineule. Siinä oli tapahtumaa niin paljon, että lähes koko ajan piti seurata kaaviota. Toki silläkin saattoi olla vaikutusta, että välillä neuloin jotain muuta ja mallineule unohtui siinä välillä.Tykkään kyllä kovasti valmiista sukista. Niistä tuli oikein kauniit.

Legato:

Tekoaika: 2.4.-4.6.2019
Ohje: Legato by Merja Ojanperä
Lanka: Novita Venla pinkki (539) 68 g
Puikot: 2.25 mm
Linkki Ravelryn projektiin: Sukka-Finlandia: Legato

Sukka-Finlandia siis päättyi maaliskuun alussa. Kaikki sukat neuloin ja lopputuloksissa olin jaetulla sijalla 56. Tässä vielä kuva kaikista kisassa neulomistani sukista.


Yllätyksekseni pääsin mukaan niin hyvään joukkueeseen, että se sijoittui joukkuekisassa kolmanneksi. Sen seurauksena sain palkinnoksi kaksi vyyhtiä Tukuwool Sockia. Vihdoinkin pääsen testaamaan sitä!


Kivaa oli tänäkin vuonna Sukka-Finlandiassa ja varmasti osallistun ensi vuonnakin jos se järjestetään.

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit jäähdyttelysukat oletkin tehnyt! Ja ahkara ollut muutenkin. Onnea palkinnosta!

  VastaaPoista
 2. Kauniit, ihanan pirtsakka väri sopii malliin hyvin. :) Itse en ole edes aloittanut näitä vielä. Aikeissa olen neuloa, mutta heti kisan jälkeen eivät ohuet pitsisukat innostaneet enää niin yhtään, vaikka kaunis malli onkin. Ehkä syssymmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipo-otus! Sillä minullakin kesti näin kauan näiden neulomisessa, kun heti kisan jälkeen ei sukkien neulominen niin paljon innostanut.

   Poista
 3. Kauniit sukat nämä jäähdyttelytkin. Minä en niitä neulonut ensinkään. Onnea palkinnosta!

  VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.