sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Sukka-Finlandia 2020: Kattia kanssa

Sukka-Finlandian viides etappi alkoi maanantaina. Etukäteen tälle etapille oli annettu melko tarkat suositukset lankojen väreistä ja jo sen perusteella arvelin tämän etapin mallin olevan Lumi Karmitsan suunnittelema. Kun vielä etapin vihjekuvassa oli kissansilmät aloin innostuneena odotella kissa-sukkia. Ja sellaisethan ne myös olivat.


Malli oli mielestäni melko vaativa, koko ajan piti tarkasti seurata kaaviota ja pitkiä langanjuoksujakin oli jonkin verran. Kolmiväristä kirjoneulettakin pääsi neulomaan muutaman kerroksen verran. Mutta voi, että nämä olivat koukuttavaa neulottavaa. Koko ajan teki mieli neuloa vielä  yksi kerros. Harmittelin kovasti, että nämä eivät tulleet viikonloppuna neulottavaksi, sillä arkiviikolla en vain ehtinyt neuloa niin paljon kuin teki mieli.


Kissojen silmät, ja kuono kirjottiin jälkikäteen silmukoita jäljentäen. Vaikka sukkien kissat näyttivät ilman kirjomistakin söpöiltä, niin kirjominen todella herätti ne eloon.

Pakko oli kuvata kissa sukat myös meidän Laku kissan kanssa. 

Sukkien takapuolella on myös kivan näköistä kuviota. Takaosan kirjailu oli vapaehtoista, mutta minä päätin sen kuitenkin tehdä, sillä kirjominen on kivaa. Ei nuo vihreät sieltä kovin hyvin erotu, mutta jotenkin kuitenkin.


Arkipäivinä minulla ei tosiaan ole niin paljon neuleaikaa kuin viikonloppuisin, joten sijoitukseni oli tällä etapilla vähän huonompi kuin parilla viime etapilla. Olin tällä etapilla 66. Seuraava etappi onkin sitten taas viikonloppuna, joten silloin on taas paremmat mahdollisuudet pärjätä. Se onkin sitten viimeinen etappi, tänä vuonna. Ainakin joukkuekisassa on tiukkaa, kun joukkueeni Lankalaatikon Helenat on tällä hetkellä kiinni toisessa sijassa ja kolmantena olevalla joukkueella on vain yksi piste vähemmän kuin meillä. Jännäksi siis menee.


Kattia kanssa:

Tekoaika: 17.-21.2.2020
Malli: Kattia kanssa by Lumi Karmitsa
Lanka: Gjestal Maija tumman harmaa (227) 76 g, harmaa (203) 39 g, vaalean vihreä (262) 3 g, Novita Nalle syklaami (559) 2 g ja valkoinen (011) 1 g
Puikot: 3 mm
Linkki Ravelryn projektiin: Sukka-Finlandia 2020: Kattia kanssa

7 kommenttia:

  1. Nämähän ovat kivat ja kauniit sukat. Ainakin näin kissaihmisen silmissä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Onneksi olen kissaihminen. Muuten olisi kyllä voinut tehdä tiukkaa näiden neulominen.

      Poista
  2. Kauniit! Tää malli oli niin ihanaa neulottavaa! :) Viikonlopputyöläisenä olin onnellinen, kun sattui minun vapaapäiville sopiva aloitus. Täytyy koittaa ehtiä huomenna kuvata omatkin sukat, että saa blogiin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pipo-otus! Ihan reilua kyllä, että tuli tämä etappi näin arkipäivänä, kun muuten etapit on ollut aika viikonloppupainotteisia.

      Poista
  3. Onpas siinä kauniit sukat! Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit! Kirjailu oikein herätti kissat eloon :)

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.