lauantai 15. helmikuuta 2020

Sukka-Finlandia: Laura

Vähän tylsäksi on taas käynyt tämä minun blogini, kun esittelen vain näitä Sukka-Finlandian sukkia. Mutta kesken on vain isompia töitä, että muuta ei nyt valmistu, vaikka aikaa etappien välissä onkin. Tässä siis tulee neljännen etapin sukat.


Kuten jo viime postauksessa huomautin on jokaisessa Sukka-Finlandian kisa-sukassa ollut kahden silmukan palmikoita. Ja niitä oli luvassa myös neljännellä etapilla. Ja paljon. Mutta en valita, sillä nämä ovat niin kauniit sukat. Juuri ennen etapin alkua ihailin yksiä samantapaisia sukkia ja siksi ilahduin, kun ensikerran näin nämä sukat. Tästä mallista tuli kerralla ehdotin lempparini kisan sukista (ainakin tähän mennessä).


Kantapää näissä sukissa oli tavallinen ja ranskalainen ja kärjissäkään ei ollut mitään erikoista. Eli ainoa erikoisuus oli siis tuo palmikkoinen mallineule. Oikeastaan nuo yksinkertaiset kantapää ja kärki olivat mukavaa vaihtelua, kun noiden palmikoiden neulominen alkoi pitemmän päälle vähän sattua käsiin.


Neljäs etappi alkoi taas perjantaina iltapäivällä ja sunnuntaina aamupäivällä olivat minun sukkani valmiit. Tällä kertaa se riitti 37. sijaan. Siis aikalailla samoille sijoille pääsin kuin aikaisemmillakin etapeille. Seuraava etappi alkaakin sitten ensi maanantaina. Saa nähdä pystynkö pitämään saman tason, kun töissäkin pitää käydä.


Laura:

Tekoaika: 7.-9.2.2020
Malli: Laura by Sari Nordlund
Lanka: Hjertegarn Sock 4 lila 77 g
Puikot: 2.25 mm
Linkki Ravelryn projektiin: Sukka-Finlandia 2020: Laura

4 kommenttia:

  1. Nää on kyllä ihanat! :) Multa jäi tää etappi väliin, mutta seuraavaa odotellessa, maanantai on sopivasti vapaapäivä... ;) Katotaan, innostunko siitä mallista sitten, vihje vaikutti lupaavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä odottelen mielenkiinnolla odottelen seuraava mallia, vihje on kyllä lupaava.

      Poista
  2. Nämä ovat kyllä niin kauniit! Toivottavasti ohje tulee joskus saataville yksittäin, niin voin neuloa oman versioni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luulen, että ohje tulee muidenkin saataville kisan jälkeen. Muistelen suunnittelijan huudelleen testineulojia englanninkieliselle ohjeelle.

      Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.