torstai 23. heinäkuuta 2020

Villapesupyyhe

Olen jo pitkään suunnitellut neulovani pyyhkeen. Innostuin, kun viime vuonna Oulun kädentaitomessuilla Taito shop Maakari alkoi myydä tarvikepakettia Villapesuohjelma podcastin Pirjon ja Katrin suunnittelemaan pyyhkeeseen. Messuilla jäin ilman tarvikepakettia, mutta joulun alla sain ostettua itselleni sen. 


Pyyhe pääsi puikoille kesäkuussa. Pyyhkessä on erilaisia pintaneuleita kuten kaksiväristä patenttia, helmineuletta, ainaoikeaa, sileää, korinpohjaa ja pitsineuleraitoja. Ihan kaikkein miellyttävin projekti tämä ei ollut. Pellava lanka oli kovaa ja sen neulominen otti hieman käsiin varsinkin patenttineuleessa. Yksivärisessä osassa neulominen oli vähän helpompaa. Silmukat pääteltiin I-cord päättelyllä.


Tarvikepakettiin kuului langan ja ohjeen lisäksi nahkainen ripustuslenkki ja Taito käsintehty merkki. Jätin kuitenkin merkin kiinnittämättä pyyhkeeseen, sillä se tuntui vähän tyhmältä tällaisessa pyyhkeessä, jota kuitenkin joutuu pesemään aika usein. Ripustuslenkki oli kätevä, sillä se on helppo poistaa pesun ajaksi.

Pyyhkeestä tuli oikein kivan näköinen. Käyttökokemusta ei vielä ole, mutta eiköhän tuo ihan toimiva ole. Lankaakin jäi vielä, että siitä voisi tehdä yhteensopivan tiskirätin.


Villapesupyyhe:

Malli: Villapesupyyhe by Villapesuohjelman Pirjo ja Katri, tarvikepaketti ostettavissa täältä
Puikot: 4 mm
Lanka: Lappajärven värjäämön Veera pellavalanka harmaa 99 g ja musta 20 g
Koko: n. 41 cm x 32 cm
Tekoaika: 2.6.-5.7.2020
Linkki Ravelryn projektiin:Villapesupyyhe


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.