perjantai 25. joulukuuta 2020

Joululahjat 2020: Graafinen-sukat

 Mihin ihmeeseen syksy taas hävisi? Edellisestä postauksesta on jo melkein kaksi kuukautta. Koko syksyn olen kyllä neulonut ja virkannut, mutta tekeillä on ollut vain isompia töitä ja salaisia joululahjoja. Mutta nyt on joulu, joten on aika paljastaa mitä olen neulonut lahjaksi tänä vuonna.

Tänäkin vuonna neuloin veljelleni joululahjaksi sukat. Tällä kertaa valitsin malliksi Graafinen-sukat Melissa Morgan-Oakesin kirjasta Varpaista varteen. Kuten kirjan nimestä voi arvata, nämä sukat on aloitettu kärjestä. Koska veljeni jalan koko on aika suuri, en jaksanut sukkia ihan ohuesta langasta neuloa, joten valitsin langaksi Nallen. Sillä sain ohjeen pienemmällä koolla ihan sopivalta vaikuttavat sukat. Pitkästä aikaa neuloin sukat myös molemmat yhtä aikaa yksillä pyöröpuikoilla. 

Sukista tuli oikein kivat. Palmikko kuvio toi mukavasti mielenkiintoa neulomiseen ja se näyttää kivalta. Palmikot ovat edelleen suosikkejani ja siksi nämä sukat valmistuivatkin joululahjoista ensimmäisenä. Toivottavasti velikin tykkää.

Graafinen-sukat:

Ohje: Graafinen by Melissa Morgan-Oakes kirjasta Varpaista varteen
Lanka: Novita Nalle farkku (160) 124 g
Puikot: 3 mm
Tekniikka: neulominen
Koko: 45
Tekoaika: 9.10.-4.11.2020

2 kommenttia:

  1. Hienot sukat! Minäkin lahjoin veljiä sukilla - jälleen kerran. :) Hyvää joulun aikaa! <3

    VastaaPoista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.