torstai 1. syyskuuta 2022

Fazer x Novita Sukkalehti

Muistatteko, kun keväällä esittelin siskoni kanssa suunnittelemani Remix-sukat. Nyt ohje niihin on julkaistu tänään ilmestyneessä Fazer x Novita -sukkalehdessä Remix II nimellä. On se aika hienoa nähdä oman kätensä jälki lehteen painettuna. Tuo sukkalehti on kyllä muutenkin upea. Ajattelin esitellä tässä postauksessa muutaman suosikki mallini tuosta lehdestä.

Remix II

Eniten lehden malleista taisin innostua Kiss-kiss sukista. Ainakin seuraavat kaksi tekisi mieli laittaa puikoille.

Kiss-Kiss I
Kiss-Kiss III

Turkinpippurit ovat suosikki karkkejani ja siksi nämä Turkinpippurista inspiroituneet mallit houkuttelevat.

Tyrkisk Peber I
Tyrkisk Peber III

Nämä Marianne-karkeista inspiroituneet pitsi-sukat ovat upeat.

Marianne VI

Ihastuttavat ovat myös Fazerin peltirasioista inspiroituneiden sukkien kirjonnat.

Fazerin peltirasiat

Mukava yllätys oli myös tämä Mariannelaatikko, jonka eilen sain. Siinä oli Marianne-karkkipussi, puikot, kerä punaista ja kaksi kerää valkoista seiska veikkaa, Marianne-muistivihko ja tämä Sukkalehti. Kyllä me siskon kanssa todettiin, että kyllä näiden Remix II sukkien suunnittelu kannatti. Joko te olette löytäneet suosikkinne tästä lehdestä? Minä taidan kuitenkin ensimmäisenä neuloa tuon oman mallini. Siskolle lupasin sellaiset neuloa.

4 kommenttia:

 1. Kiva, että tämä Remix mallisi valittiin. Se muistuttaa hyvin niitä karkkeja. Minullakin nuo toiset Kiss Kiss sukat ovat suurena vaihtoehtona päästä puikoille :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maarit! Kiss-kiss sukkiin minäkin jo mietin lankoja.

  VastaaPoista
 3. Tuo Remix oli malli, jota jälkikasvu katseli. Olikohan se aloitettu varpaista, mutta katselin ja taidan aloittaa varresta totutusti. Vähän samoja meilläkin näyttivät katselevan ja noita kirjottuja sukkia. Siinä kohden sanoin, etten tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuo Remix malli kiinnostaa. Joo, suunnittelin tosiaan nuo sukat alkamaan varpaista, ettei tarvitsisi heti alussa laskea niin paljon, että saa kaikki värit mahtumaan sukkiin. Mutta varmasti noiden sukkien neulominen varresta aloittaen onnistuu helposti.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.