sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Peeping Cowl

Syksyllä osallistuin Joji Locatellin syksy KALiin Grown up girl -mallilla. Sen lisäksi ilmoitin KALiin myös kaksi muutakin mallia: Peeping Cowl -tuubihuivin ja A Girl Thing -pipon. Tuubihuivia en ehtinyt saada valmiiksi ja pipoa en ehtinyt edes aloittaa joulu- ja muuttokiireiltäni. Joulunpyhinä minulla oli taas aikaa kunnolla keskittyä tuubihuiviin ja niin viimeinen langanpää oli päätelty Tapaninpäivän iltana.


Tätä tuubihuivia oli tosi kiva neuloa. Mallissa neulotaan erilaisia pitsi- ja palmikkoneuleita ja niiden väliin raitoja. Tämä malli on myös omiaan kuluttamaan sukkalangan jämiä, joita minulla alkaa olla ihan liikaa.


En ollut aloittaessani ihan varma osaanko käyttää tälläista tuubia. Mutta heti sen valmistuttua kokeilin sitä kaulaani ja kyllähän se ihan mukavan lämmittävältä tuntui kaulalla. Vaikka eipä nuo kivat mallineuleet tuosta oikein erotu, kun tuubi on kaulassa. Mutta eiköhän se riitä, että itse tiedän niiden olevan siellä.


Peeping Cowl:

Tekoaika: 19.11.-26.12.2018
Malli: A Peeping Cowl by Joji Locatelli
Lanka: Filcolana Arwetta Classic violetti (268) 46 g, syreeni (267) 33 g, luonnon valkoinen (101) 38 g ja Louhittaren luolan Väinämöinen värissä Ärjy 29 g
Puikot: 3 mm
Koko: ympärys 62 cm ja korkeus 56.5 cm
Linkki Ravelryn projektiin: Peeping Cowl


Tämä oli nyt toiseksi viimeinen työni tälle vuodelle. Eilen illalla valmistui vielä tuo aiemmin mainitsemani A Girl Thing -pipo. Sen esittely jää kuitenkin ensi vuoteen sillä huomenna tulee perinteinen vuosikatsaus.

2 kommenttia:

  1. Oi, aivan ihana! <3 :) Voihan sitä mallailla kaulalle aina sen mukaan, minkä kuvion haluaa erottuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pipo-otus! Joo voihan sitä mallailla jos jaksaa. Nyt ainakin tietokoneella istuessa tuo lämmittää ihan riittävästi mallailemattakin.

      Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.