torstai 11. helmikuuta 2021

Mohair Fudge

 Kohta ilmestyy Anna Johannan kirja Onnensäikeitä. Minä pääsin viime vuonna testineulomaan kaksi mallia kirjaan. Nyt vihdoin ne saa esitellä. Ensimmäisenä neuloin Mohair Fudgen. 

Siitä on melkein vuosi, kun neuloin tämän puseron. Samalla pääsin mukaan pariin neuletrendiin, joita en pahemmin ole aiemmin tehnyt. Ensinnäkin siinä on kirjoneuleinen kaarroke, jotka tuntuvat olevan tosi suosittuja tällä hetkellä. Toisekseen siinä neulottiin yhdessä merino- ja silkkimohairlankaa, jota olen halunnut jo pitkään kokeilla. Langoiksi valitsin Filcolanan Arwettan ja Tilian ja ai, että niistä tuli pehmoinen neule. 

Pusero aloitettiin neulomalla patenttineuleinen kaulus pelkästään silkkimohairilla. Se oli myös yksi tekijä, johon ihastuin tässä mallissa. Helma on aika lyhyt ja siinä on joustinneuleen kohdalla pienet halkiot. Puseron lyhyyttä epäröin vähän, mutta uskaltauduin kuitenkin jättämään helman tavallista lyhyemmäksi. Ja aika hyvältä tällainen vähän lyhyempi pusero näyttää.

Puserosta tuli ihana. Nyt vain pitäisi raaskia käyttää sitä ihan kotona, kun missään ei kuitenkaan pääse käymään. Tämä voisikin olla juuri ihana lämmike näille pakkasille.

Mohair Fudge:

Malli: Mohair Fudge by Anna Johanna kirjasta Onnensäikeitä
Lanka: Filcolana Arwetta Classic väreissä vaalean harmaa (975) 201 g ja grape royal (235) 26 g ja Filcolana Tilia hopea (358) 138 g ja ametisti (324) 12 g
Teknikka: neulominen
Puikot: 3.5 mm
Tekoaika: 24.2.-6.3.2020

2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin juuri blogisi ja liityin lukijoihin.
  Ihana neulepusero. Kaunis kuvio <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ja kiva kun löysit tänne. Olen kyllä samaa mieltä, tuo kuvio on kaunis.

   Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.