maanantai 15. helmikuuta 2021

Sprout

 Toinen pusero, jonka sain Anna Johannan pian ilmestyvään Onnensäikeitä-kirjaan testineuloa, oli Sprout. Myös Sprout on kirjoneulekaarrokepusero ja siinä oli kirjoneuleraita myös helmassa. Langaksi valitsin tähän Holst Garnin Coastin, joka on ohutta puuvilla-villa-sekoitetta. Langan ansiosta puserosta tuli hyvin kevyt, mutta ei kovin lämmin. Siis juuri sopiva kesäpusero. 

Anna Johanna ohjeiden tapaan myös tässä mallissa kaikki yksityiskohdat oli loppuun asti mietitty. Esimerkiksi kauluksessa joustinneule oli taitettu kaksinkerroin, joka teki siitä hyvin viimeistellyn. Myös tässä puserossa helma jätettiin muodin mukaisesti aika lyhyeksi. Alan selvästi pikkuhiljaa lämmetä "cropatuille" puseroille ja takeille. 

Puserosta tuli aivan ihana. Nämä värit ovat niin minun lemppareita. Ja tuo kirjoneulekaarroke on kaunis. Jo näiden kahden testineulomani puseron perusteella Onnensäikeitä-kirja tulee olemaan mahtava. Aika monta muutakin mallia siitä näiden testineulottujen puseroiden lisäksi varmasti pääsee puikoille. Enää ei tarvitse kauan odottaa, sillä kirja ilmestyy jo tällä viikolla.

Sprout:

Ohje: Sprout by Anna Johanna kirjasta Onnensäikeitä
Lanka: Holst Garn Coast väreissä passion flower 129 g ja freesia 38 g
Puikot: 2.75 mm ja 3 mm
Koko: S
Tekoaika: 11.5-23.6.2020

4 kommenttia:

  1. Juuri selailen tässä tuota aivan äsken postissa tullutta kirjaa. Sprout meni ihan ohi epäväriensä takia, mutta siun värivalinnat herättivät hirmuisan halun neuloa tämän puseron <3

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis. Itse en ole vielä arvannut kirjoneuleiden tekoa kokeilla mutta ehkä vielä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jackie! Rohkeasti vain kokeilemaan kirjoneuletta, harjoituksella sen oppii.

      Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.