keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Crush

 Kuten Krumeluuri-sukkien yhteydessä mainitsin, olen innostunut patentin neulomisesta. Olen jo pitkään haaveillut patenttineulepuserosta. Mallikin oli jo valmiiksi katseltuna, Anna Johannan Crush. Nyt tänä syksynä viimein tilasin langat siihen ja kun Krumeluuri-sukissa pääsin patentin makuun, aloitin Crushin heti niiden perään. 

 
Crushissa vartalo-osa ja kaulus on patenttia. Olkapäiltä alkavat palmikot, jotka jatkuvat hihansuihin asti. Muuten hihat ovat sileää neuletta, mitä nyt hihansuissa on resorit. Hiukan muokkasin mallia itselleni mieleisemmäksi. Ohjeessa edessä olevaa patenttikuviota toistettiin vain pari kertaa. Minä tykkäsin sen neulomisesta niin paljon, että jatkoin sitä ihan helmaresoriin asti. Sen takia jätin myös mallissa olleet taskut pois.  

Langaksi valitsin Tukuwool DK:n, jota halusin kokeilla heti kun kuulin siitä. Sillä Crushista tulikin erittäin muhkea ja lämmin.

Hiukan epäilin tuliko kauluksesta liiankin pitkä ja muhkea, mutta pakko sanoa, että on se kylmemmillä ilmoilla aika ihana. Puserosta tuli siis juuri ihanan lämmin kääriytymispusero koville pakkasille, eli juuri sellainen mistä haaveilin. Toivottavasti pakkasia riittää, että tälle on käyttöä.

 Crush:

Ohje: Crush by Anna Johanna
Tekniikka: neulominen
Kategoria: pusero
Koko: S
Puikot: 5 mm
Lanka: Tukuwool DK värissä ujo 435 g
Tekoaika: 8.11.-19.12.2021
Linkki Ravelryn projektiin: Crush

2 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.