tiistai 26. joulukuuta 2023

Joululahjat 2023: Domino-sukat

Veljen joululahja-sukkien malliksi valitsin Fazer x Novita sukkalehti 2:sta Domino VI-sukat. Minusta näissä on hauska idea ja malli toimii muillakin kuin Domino-keksien väreillä. Omat värivalintani tein sen perusteella mitä varastostani löytyi valmiina ja veljen sukat eivät Dominoa muistutakaan millään lailla.

Nämäkin sukat on aloitettu perinteisesti varresta ja alussa on lyhyt joustin. Joustimen oikeat silmukat jatkuvat kauniisti ensimmäisen raidan pystyraidoiksi. Perimmiltään nämä sukat ovat ihan vain raitasukat, joissa värinvaihto kohdassa neulotaan vielä kolmannella värillä pystyraitoja. Yksinkertainen idea, mutta näyttää hyvältä. Kantapää vaihdoin suosikkiini ranskalaiseen ja kärkikavennukset leveään nauhakavennukseen.

Sukista tuli ainakin omasta mielestäni hienot. Toivottavasti velikin tykkää. Pakettiin taidan kuitenkin näiden sukkien kanssa kääriä Dominojen sijaan jotain suklaata. Näistä sukista tuli minun sukkalaatikko haasteen elokuun sukat eli raitasukat. Raitojahan näissä riittää.

Domino

Ohje: Domino VI by Saara Pihlaja lehdestä Fazer x Novita sukkalehti 2
Koko: 45
Lanka: Novita 7 veljestä laivasto (170) 74g, lobelia (136) 41g ja yrtti (302) 36g
Puikot: 3.5mm
Tekniikka: neulominen
Kategoria: sukat
Tekoaika: 8.-23.11.2023
Linkki Ravelryn projektiin: lankakeiju's Domino VI

2 kommenttia:

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.